Verantwoordelijkheid

Verantwoordelijkheid

Door: Nicky Hamid – 23 september 2023

Als je het hele menselijke spel wilt veranderen, neem dan de volledige verantwoordelijkheid voor alle energie die je ervaart en uitstraalt.

Er zijn hier geen slachtoffers.

Zolang je slachtoffers ziet, voel je je hulpeloos of machteloos. Je bent een slachtoffer, je hebt je macht weggegeven. Je zegt tegen jezelf dat je vastzit en pas echt vrij bent als “zij” veranderen of verwijderd worden.

Maar verandering begint ALTIJD van binnenuit. Niets zal veranderen totdat je de frequentie van de verandering die je wenst in je eigen leven creëert. De externe realiteit en hoe je die ziet is altijd een reflectie, een metafoor van jezelf.

Wanneer je je kracht weggeeft, ben je niet langer verantwoordelijk voor het onderhoud en de creatie met de energie die je tot je beschikking hebt.

Hoe zie jij jezelf? Als je de realiteit (illusoire dualiteitsmatrix) niet voedt, dan heeft het geen effect meer op je en figureert het niet veel meer in je leven. Het verandert misschien niet meteen wat er gebeurt, maar je verandert wel hoe je het ziet. Je begint een hogere parallelle realiteit naar je toe te trekken.

En ieder van ons die ophoudt slachtoffer te zijn, maakt de greep van de oude realiteit op alle menselijke aangelegenheden losser. Er zullen er niet te veel van ons nodig zijn om de hele mensheid te bevrijden om diezelfde onbezwaarde keuze te maken.

Zie hoe je wilt zien en sta het toe te zijn wie je nu bent in deze wereld. Het uiterlijke kan niets anders doen dan het naar jou terugkaatsen.

Wanneer je de volledige leiding neemt over je eigen creatie, dan zul je een wereld zien die niet ontkracht, waar alle wezens hun eigen weg vinden door hun eigen zelfreflecties te ervaren, er zullen geen slachtoffers zijn en elk van je creaties zal bekrachtigd worden door de erkenning van elk als Goddelijk Wezen, hetzelfde Liefdevolle BronLICHT.

Eerst voor jezelf en dan voor iedereen die aan jouw tafel wil komen zitten.

KOM BIJ ME.

IK BEN DE OORSPRONKELIJKE GEDACHTE VAN LIEFDE IN DE GEEST VAN GOD.

Ben jij dat?

Ik hou zo van je

Nicky Hamid

Vertaling: wakkeremensen.org