Tijd om de confrontatie aan te gaan – Deel 2

Tijd om de confrontatie aan te gaan – Deel 2

Door: Nicky Hamid – 2 oktober 2023

Een ongewoon gezond verstand voor angsthazen.

Mensen verliezen hun natuurlijke intelligentie als ze hun ideeën over de waarheid ontlenen aan de televisiepropaganda en de voortdurende afleiding van mobiele telefoons en sociale media.

Het heeft mensen zo dom gemaakt dat hun eigen lichaamssystemen niet meer goed werken en kwetsbaar zijn geworden voor allerlei soorten invasies, inclusief spirituele invasies.

Ze zijn geconditioneerd om in subtiele en subliminale angst te leven.

En er zijn spirituele entiteiten op alle lagere niveaus van alle frequenties die die scheuren in je spirituele wapenrusting kunnen vinden door te weten dat je gelooft in dood en ziekte.

Er is hier geen oordeel, maar wees je ervan bewust dat wanneer je bang wordt, het als een baken in je auraveld fungeert zodat ‘schaduw’ binnen kan komen en zijn ‘malware’ naar je gedachten kan stralen.

Waar schaduw aanwezig is en actieve ‘zelftwijfel’ aanwezig is, zal je begeleidingssysteem je vertellen dat je niet op de goede weg bent, dat je je goed zou moeten voelen en dat je je nu in deze tijden opgewonden zou moeten voelen.

Elke keer dat je je slecht voelt, stop dan en vraag jezelf af: hoe speel ik hier het slachtoffer?

Een essentieel onderdeel van ascensie is het loslaten van alle geconditioneerde programma’s die op angst gebaseerd en door angst gedreven zijn.

De enige vraag die overblijft is: “HOE SNEL KUN JE REAGEREN OP JE EIGEN WAARDE?” en maak jouw keuze…Licht AAN of Licht UIT.

Als je je slecht voelt, ben je in frequentie gedaald en kijk je naar de dingen alsof je een lichaam bent in plaats van zoveel meer. Als je je opgewonden voelt, voel je de Schepper van je realiteit.

Je hebt op elk moment altijd een bewuste Keuze. Het zijn jouw gedachten, jouw gevoelens. Er is daar niemand anders dan Jij, wanneer jij je macht overneemt.

Ik kies voor Licht, ik kies voor Liefde, ik kies voor Vrijheid, ik kies voor zelfexpressie.”

En sommigen zeggen tegen zichzelf: “Ik zie geen uitweg hieruit”

Als je in 3D-geprogrammeerd denken zit, kun je de weg er niet uit zien, omdat je in de loopgraven zit en de schaduwen je te pakken hebben.

Ga eerst naar hoger gelegen gebied.

Pauzeer, hand op hart, adem. Wees even stil. Visualiseer dat je naar de top van een heuvel gaat en over de horizon uitkijkt naar de zon boven een glanzende zee.

Je geeft jouw toestemming aan jouw regering als je weigert eerst jouw eigen interne kennis en opties te gebruiken.

Ga naar de hoogste wet.

Gods wetten zijn altijd waar en onveranderlijk.

De regels van de overheid zijn in vergelijking nietig.

Zoek naar de “open deur” die de “ontsnapping” zal bieden (of beter: eigenlijk “toegang tot Vrijheid”).

Liefde zal een weg voor je vinden, zelfs als er geen weg lijkt te zijn.

Het loslaten van beperkende gedachten en ideeën die je minimaliseren en je kwetsbaar maken voor fysieke schade en ondergang, in plaats van het verbazingwekkende eeuwige Schepper Zielwezen dat je bent. Ziel Zijn dat je bent, is onberispelijk en constant.

Jij bent de vleesgeworden Liefde en naarmate je dit weet en vertrouwt (JIJ), wordt stap voor stap een route of het alternatief getoond of geleid.

Wanneer je los kunt laten en de ‘goudklompjes’ kunt volgen die je worden gepresenteerd, zul je versteld staan.

Wees dus opgewonden en weet dat het Universum altijd achter je staat en volkomen Welwillend is.

Sta hoog, geliefde krijgers/engelen.

Ik hou zo van jullie

Nicky Hamid

Vertaling: wakkeremensen.org