Over Huilen Of Het Hart Verruimen

Over Huilen Of Het Hart Verruimen

Door: Nicky Hamid – 10 januari 2023

Tranen komen als het hart zich moet verruimen. In liefde, in mededogen, in vreugde, en in humor (plezier). En in elk verdriet is er een prachtige gelegenheid om los te laten.

Door je tranen te verwerken creëer je in feite bewust een dimensionaal portaal waardoor Liefde, jouw Liefde kan bewegen en creëren.

Huilen is de poort naar de uitbreiding van Liefde. Jouw Liefde voor jezelf.

De mensheid beweegt zich nu door het portaal. Liefde wordt overal binnen en buiten blootgelegd. Harten openen zich en breiden zich uit.

Tranen en snikken, zonder een specifiek verhaal, spoelen de pijn weg en maken de geest vrij voor verstilling, en openen je voor meer Liefde.

Wanneer verdriet komt, laat het zo diep gaan als het wil en wanneer het verhaal is weggespoeld door de tranen, is het weg. Wees gewoon dankbaar dat je jezelf bent.

Laat los, laat los en laat je Ziel zingen.

Ik hou zo van je

**************************

PS: Huil voor de Liefde van de Mensheid, voor alle wezens groot en klein, voor de Liefde van je Sterrenfamilie, voor de Elementalen, voor iedereen. Zet de tranen om in vreugde en verbinding met Al Dat Is. Het enige wat nodig is, is een eenvoudige gedachte te midden van de tranen.

En wanneer het tijd is, Kostbare Ziel die je bent, zal het oplossen en veel verder gaan dan zelfmedelijden.

Stop je huilen en je blokkeert je liefde. Laat het stromen.

Het is het huilen van pijn, leed, gebrek, medelijden, en in een gouden moment van Zelfrealisatie, een verschuiving naar de expansieve aanraking van onze Liefde die alles verheft en kracht geeft.

Nicky Hamid

Vertaling: wakkeremensen.org