Nicky Hamid: Oude Kwesties


Nicky Hamid: Oude Kwesties

15 maart 2023

Je lijkt dus nog steeds te maken te hebben met oude kwesties waarvan je dacht dat je ze had opgeruimd.

Nee, je hebt niet gefaald, je bent nog steeds goed op weg. Als een volledig bewust wezen raak je volledig vertrouwd met alle nuances van geest en emotie en word je een Meester van je Geest. Je hebt je tijd als “verloren” in 3D erop zitten.

Stop met zoeken. Je bent aangekomen op het Ascensie “platform”. Alles ontstaat, stap voor stap door Goddelijk Ontwerp, de Wet van Je Eigen Ontplooiing. Je hoeft alleen maar op te staan, aanwezig te zijn en je hart te openen.

En al het Oude komt naar boven. Waarom? OMDAT HET WEGGAAT.

Dit omvat alles wat je “daarbuiten” ziet in de menselijke “film”. Dat is opgesloten in een systeem dat geen energie heeft die het nog langer ondersteunt.

Je transformeert DICHTHEID door je lichaam. Kijk en LAAT HET LOS.

Als je jezelf “opsluit” in je eigen Onbevreesde, Liefdevolle, Vrije Wil Wezen doe je dat voor het hele HUMens Collectief. Je zet jezelf vast in de welwillende voorwaarden die ten grondslag liggen aan alle verandering die je “daarbuiten” ziet plaatsvinden. Je stemt je automatisch af op de Nieuwe Wereld Aarde Droom, zodat alles wat uit de Schaduwen van de menselijke ervaring naar voren komt “ondersteboven” (omgekeerd) wordt gekeerd, zelfs als je niet kunt zien hoe. Kijk onder de schaduwelementen, het Goddelijke Licht van onze intenties werkt Zijn “magie” en wonderen”. Wees standvastig in jouw Geloof en Vertrouwen in de Goddelijke Kracht.

Je hebt de kracht om te creëren vanuit elke gedachte. Dus je schept je wereld door de gedachten en gevoelens die je bezit als datgene wat je verlangt en wilt scheppen.

Als iemand je kwetst, herhaal je de gedachten die het gekwetste gevoel in de eerste plaats hebben gecreëerd. Kies dan voor het hart om de gedachten en emoties te “bekijken”, het zijn slechts gedachten en energie en je kunt ze veranderen wanneer je maar wilt.

Ooit namen we alle dingen “daarbuiten” persoonlijk, maar dat kunnen we gewoon niet meer, en het grote geschenk is dat als je zelfs de kleinste reactie toestaat, die zoveel pijn doet omdat het gebrek aan resonantie met jouw Waarheid door elke cel in je lichaam galmt.

Laat het vertrekken met nauwelijks aandacht. Doe het in de momenten dat ze ontstaan. Stop met ernaar te zoeken. Omdat er alleen nu is en dat de enige plek is waar je kunt zijn, kun je creëren, in dat moment.

Pijn is je ongeliefd voelen. Draai het om, draai het altijd om. In plaats van “ze hebben me gekwetst” voel waar het gevoel zit en zeg dan “ik heb me gekwetst”. “Ik heb me gekwetst toen ik zei …………” je vertelde jezelf een onaardige leugen over jou en toen geloofde je het.

Onthoud, dat iedereen dingen doet of woorden zegt die kwetsend zijn omdat ze gekwetst zijn.

En deze leugens zijn meestal ontstaan door gedachten van anderen, toen je een kind was en weinig macht kreeg om je eigen overtuigingen te ontwikkelen. Het waren gedachten die het stuurden en omdat je je eigen macht niet wilde nemen (om welke reden dan ook) projecteerde je je eigen gevoelens op de wereld en in andermans gedachten, waardoor je je machteloos voelde om er iets aan te doen.

Maar het is gewoon een gedachte. Het is jouw gedachte met een emotie eraan verbonden en je zult je gekwetst voelen totdat je ophoudt het machteloze spel te spelen. Het spel dat je gedachten niet van jou zijn. Dat is nu allemaal voorbij. Je wordt wakker.

Neem geen gedachten te serieus, voordat ze gezien zijn vanuit je hart. Kies de gedachten die je wilt hebben en laat ze dan zijn, laat ze gemakkelijk komen. En ze zullen komen naarmate je meer mededogen hebt met jezelf en jezelf voortdurend ziet door de ogen van je Liefde.

Wees niet te gehecht aan iets, want ze zullen allemaal veranderen naarmate je je bewustzijn uitbreidt.

Blijf Schijnen.

Ik hou zo van je.

Nicky Hamid

Vertaling: wakkeremensen.org