Nicky Hamid: Onderweg en altijd thuis

 

Nicky Hamid: Onderweg en altijd thuis

 

Door: Nicky Hamid – 25 maart 2023

Onderweg En Altijd Thuis

Besef je ten volle dat het Universum zich perfect ontvouwt en dat alles zijn plaats heeft en in perfecte harmonie is met het geheel?

Er is een groot plan van oneindige welwillendheid. Alleen God kent het en iedereen is inbegrepen.

GIJ ZIJT DAT

Jij bent een essentieel stuk in deze Grande singulariteit. Een draaiend, pulserend, uitbreidend, lichtgevend veld dat uitdrukking geeft aan het verenigde WIJ. En je hebt je eigen prachtige veld binnen dit alles. En het breidt zich uit naarmate je liefdevolle omarming van dit alles je bewust openstelt voor HET.

Snap je dat je ALTIJD op de perfecte plaats en tijd bent?

Je creëert de werkelijkheid precies zoals je die wilt ervaren. En nu leer je dit bewust, opzettelijk en in elk moment te doen.

Wat is jouw Wil? Wat wil je je voorstellen, je afvragen, overpeinzen, voelen, opgaan in. Het is helemaal aan jou. Je hebt volledige keuzevrijheid gekregen.

Dus je kunt je echt ontspannen. Je hoeft niet meer te proberen om ergens te komen. Of iemand speciaal te zijn (dat ben je al). Je bent er (hier eigenlijk). Er is absoluut nergens beter dan waar je NU bent voor wie je bent en wat je je herinnert.

Je bent op Aarde de Hemel aan het herscheppen. Je thuis dat in je is waar je ook gaat. Net als de slak.

Zodra je stopt met proberen, raden, plannen, zoeken, zul je onmiddellijk beginnen te zien dat je al bent aangekomen op die grote “eindbestemming” die je hebt gezocht. Het heeft de hele tijd bij je gewacht.

Je kunt alle schatten van de Schepping uitpakken van waar je bent. Thuis (tevreden) met jezelf.

En het is helemaal geen eindbestemming. Het is een zich ontvouwende staat van Zijn. De gelukzaligheid, vreugde en eeuwige vrede zullen zich onmiddellijk aandienen wanneer je hebt aanvaard dat je Thuis en een HUmens Wezen bent.

Nu kan het glorieuze avontuur worden voortgezet en uitgebreid op een geheel nieuwe en “nieuwe” manier. Alles ligt voor je klaar in eindeloze verrassingspakketten van uitbreiding en vreugde.

Ontspan je en laat de Nieuwe Aarde Droom zich ontvouwen. Sta jezelf toe het te creëren in dit volgende moment.

Ik hou zo van jullie.

Nicky  Hamid

Vertaling: wakkeremensen.org

   

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien