Nicky Hamid: “Nulpunt”

Nicky Hamid: “Nulpunt”

Auteur: Nicky Hamid – 22 mei 2023

Is het moeilijk om je te concentreren, je van het ene moment op het andere te herinneren waar je aan dacht? Je woorden verliezen, ze door elkaar halen, niet eens begrijpen wat je zegt, etc., etc. ….

Heb je het gevoel dat er niets bijzonders is om voor te leven, geen intense belangstelling voor veel? Heb je het gevoel dat je op ontploffen staat of in tranen valt?

Je moet uit je dak gaan om tot bezinning te komen. Alsof je in het “nulpunt” bent. Nee……. het is volledig bewust zijn in het nulpunt.

Niets aan de hand, want er is niets bijzonders. Goddelijke neutraliteit misschien. Alles is mogelijk, maar er is niets bijzonders.

Grote diepe zucht ….. de rit is intens. Enorme schommelingen tussen niets doen en alles doen, diep verdriet of droefheid met getijden van tranen en dan zacht Weten. En zelfs door dit alles heen is er die kalmte en Liefde die doordringt.

Dus in het Nulpunt, laat alles toe. Ga om met de emotie, laat het eruit, privé, of met iemand met wie je het kunt delen en die niet probeert iets voor je op te lossen.

Onthoud dat als de Nieuwe werkelijkheid, de Schijn van Liefde zonder voorwaarden, binnenstroomt, de oude werkelijkheid uit zichzelf moet vertrekken. Neem niets ervan serieus, het is echt totdat het dat niet is.

Er gebeurt iets monumentaals met je, je voelt het, je weet het.

Er is niets wat je kunt doen om het tegen te houden, behalve te geloven dat iets van de “oude film” heeft bepaald wie je BENT.

En er is absoluut geen manier dat je niet OKÉ bent.

Ik hou zo van jullie

********************

PS: Begrijp je het? Liefde en angst/oordeel kunnen niet samen bestaan in dezelfde ruimte/dimensie.

Dit IS jouw verschuiving. Er is absoluut geen manier waarop je niet OKÉ zult zijn.

HEB ONBEVREESD LIEF.

Nicky Hamid

Vwrtaling: wakkeremensen.org