Nicky Hamid: Het Elementalen Koninkrijk

Nicky Hamid: Het Elementalen Koninkrijk

Artikelbron

Door: Nicky Hamid
https://remembersoultribe.wixsite.com/membership

Er zijn Feeën aan de voorkant van onze tuin, die in de berg aan de overkant van de weg wonen en op bezoek kwamen zodra we hier kwamen wonen. Een veelheid en verscheidenheid van onze Elementalen Koninkrijken en dimensies.

Alles IS BEWUSTZIJN in het zichtbare en onzichtbare. Aarde, Lucht, Vuur en Water….rotsen, bomen, planten, insecten, vogels, vissen, dieren, enz……….. en alle zogenaamde mythische wezens hebben een realiteit waarvan velen beschermers en opzichters zijn van de verschillende koninkrijken …… wij noemen deze Elementalen.

Het menselijk bewustzijn had het elementaire koninkrijk bijna VERBANNEN (in hun eigen bewustzijn). En dat is de belangrijkste reden waarom de natuur vaak als wreed en onpersoonlijk wordt gezien. We hebben zaden van gruwelijke gebeurtenissen die een residu hebben van angst en terreur voor de “krachten” van de Natuur.

De meeste tribale samenlevingen bewaarden de herinneringen door middel van mythen, legenden en verhalen en de elementen werden vereerd en gevreesd.

In één woord, we hebben niet echt van Haar gehouden en dus zijn de Elementalen verstoken van deze zeer speciale en vitale Menselijke Liefde.

Geen wonder dat de Elementalen het nog vaak moeilijk lijken te hebben.

Laat je angstbagage en het zielige twijfelspel in jezelf vallen.

Er is dus een Grote Roep om Liefde. Jouw Liefde. En het is tijd om ze “terug” te verwelkomen.

En dat doe je eerst door te doen alsof je ze ziet en dat ze aanwezig zijn. Dan wordt je verbeelding een portaal voor “hen” om terug te keren en jij om “door de deur te gaan” naar “hun wereld”. En het wordt een verenigd bewustzijn.

Jij moet de kracht van je gevoelde intenties en Liefde leren en zij moeten het voelen als een uitnodiging in hun open hart om jou te ontmoeten.

En ze zullen de volle kracht ervan niet voelen tot je echt van jezelf houdt.

Een van de belangrijkste en cruciale onderdelen van het nieuwe HUman hologram is het bewust en liefdevol samenwerken met het hele Elementalenrijk.

De natuur roept om de aanraking van het gekerstende bewustzijn van de HU-man expressie. Het wil JOUW Glans. En waar een Meester wandelt, wordt het gras gezegend en buigt het zijn hoofd in eerbied en dankbaarheid.

Wanneer je liefdevolle omhelzing hen (de Elementalen) volledig omvat en je naar hen handelt, spreekt en luistert, zullen ze voor jou verschijnen. Je moet de bewustzijns”brug” bouwen (de Brug naar Ascensie). Je bent een Meester Schepper.

De meesten, zo niet allen kenden de feeën toen we heel jong waren want er was geen valse grens tussen wat “menselijk” was en wat niet. Dus luister en kijk naar hen.

De echte truc is om te doen alsof en je dan voor te stellen en te voelen dat ze er zijn.

Praat met ze en luister naar wat ze zeggen. Ga met pen en papier de natuur in, ga onder een boom zitten en schrijf. Laat een bloem, een blad, een rots, de boom, een insect tot je spreken en laat de woorden gewoon komen (zonder twijfel). Je zult de aanwezigheid beginnen te voelen van iets dat naar je kijkt en dichterbij komt.

Je verbeelding is aan het “inbeelden” en je kunt je nu niet iets voorstellen dat niet kan bestaan. Speel ermee “alsof” en het zal worden “ik weet het”, “ik zie je”, “dank je, dank je”.

Ik weet dat ze op je wachten.

Ik hou zo van je

********************

PS Er zijn niet alleen feeën. Er is een bewustzijn en een “bewaarder” voor alles.

Er was een speciale plek op het land waar we ooit woonden, waar een hele groep van de “lelijkste” kabouters woonde die je je maar kunt voorstellen. Ze kwamen tevoorschijn en namen hun “enge” poses aan als ik opdook.

Maar ik vond ze grappig en ze wisten dat ik niet bang voor ze was en we werden vrienden. Ze hielden ervan dat ik wat tabak achterliet. Ik weet niet wat ze ermee gedaan hebben, maar ik denk niet dat ze het gerookt hebben.

Feeën houden van af en toe een snoepje.

Het elementalen koninkrijk is net zo rijk aan variatie als het dierenrijk. Er is gewoon zoveel te ontdekken voor ons allemaal dat nu beschikbaar is. Je hoeft alleen maar je logica op te schorten, in je hart te vallen, het bereik van je eigen bewustzijn te vergroten en alle twijfels in jezelf te laten vallen.

Nicky Hamid

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org