Nicky Hamid – Ben Nu Hier

Nicky Hamid Ben Nu Hier

Door: Nicky Hamid – 1 Mei 2024

Er is ontzettend veel afwijzing en afscheiding over het Mens-zijn dat de zoektocht naar verlichting binnensluipt.

De behoefte om……….tot een Zielsfamilie te behoren, om je tweelingziel te hebben, om je aan te sluiten bij een ander sterrenvolk, om in het gezelschap te zijn van hemelse wezens, natuurgeesten, of alleen met dieren.

De behoefte om ergens anders te zijn….. op een sterrenschip, in een gedroomde hemel, een stillere plaats, een plaats zonder jengelende gedachten, zonder dualiteit, een plaats van stilte.

De behoefte om vrij te zijn van menselijke ‘belemmeringen’…………… een stille geest vrij van ongewenste gedachten, egoloos, een ‘gewichtloos’ lichaam, een pijnvrij lichaam en het volledig vergeten van het verleden.

En voor velen is er een regelrechte minachting voor de menselijke ervaring ……..”stop de wereld. Ik wil eraf”.

En ik moet je vragen. “Waarom heb je in godsnaam gevraagd om hier te komen als je nu, nu je begint te beseffen waar het allemaal om draait, weg wilt?

Jullie kregen te zien hoe het was voordat jullie incarneerden en toch kozen jullie er niet voor vanwege de beproevingen, maar voor de mogelijkheden en de heel bijzondere, unieke en mooie ervaringen die in deze wereld van dichtheid en vorm mogelijk zijn.

Jullie gaven vol enthousiasme en vreugde een volmondig “JA””.

Ik vraag jullie om diep te graven en bij jezelf te rade te gaan “Heb ik werkelijk het ontzag en de verwondering omarmd en erkend, niet alleen van deze prachtige Planeet, maar ook van mijn eigen capaciteiten om het te ervaren?

Van het HU-mens zijn.

Heb ik de diepte van mijn ervaren, mijn dagen in dit wonderland gedoken, en alle Vreugde eruit gehaald die mogelijk is, de Vreugde die IK BEN?

Ben ik geworden als een kind, nadat ik door de karmische overlay van het leven ben gelopen. en de “nachtmerrie droomreeks” waarin ik een tijd heb gespeeld heb laten vallen?”

Heb ik mijn kinderlijke onschuld en gevoel van spel teruggenomen, om te beginnen met het herontdekken van de Vreugde van het leven en het gevoel dat de wereld van mij is en ik van de wereld?

Kun je elke ervaring zien als nieuw, fris en levend, en onverzettelijk weten dat je vleesgeworden LIEFDE bent, één in en één met de Bron van Al Dat Is?

Zo niet, dan stel ik voor dat je nog niet volledig HUMAN bent, dat je nog niet klaar bent.

Het vergt “MOED”, verantwoordelijkheid en toewijding om van moment tot moment Zelf Liefde te hebben, jezelf authentiek uit te drukken, te spelen, te creëren en te kiezen om gelukkig te zijn.

Stop met ergens anders te willen zijn en

BEN NU HIER.

Mooie HUman

Ik hou zo van jullie

Nicky Hamid

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org