Je Bent Nooit Alleen

Je Bent Nooit Alleen

Door: Nicky Hamid – Geplaatst 3 februari 2023

Aan degenen die behoefte hebben aan vast gezelschap in deze tijd van lezen.

We zijn nooit alleen.

Wanneer we ons afgewezen, ongeliefd, alleen en geïsoleerd voelen, zijn dat de tijden dat onze gidsen en engelen, die altijd bij ons zijn geweest, heel dichtbij zijn.

Nu heb je ons hier, allen die deze blog hebben gelezen, menselijke engelen die naast elkaar en naast jou staan terwijl je je volgende stappen zet. Hoewel je op het internet bent, verbinden je gedachten en gevoelens van verbinding je hier met onze collectieve harmonie in het kwantumveld. En elke verbinding draagt bij aan de totale energie van onze gecombineerde intenties en input.

Ik durf te zeggen dat er niemand is die hier op bezoek komt en dit tot nu toe heeft gelezen, die anderen geen helpende hand zou bieden.

Je bent zo geliefd omdat je hier bent.

Jullie zijn geliefd voorbij jullie huidige conceptie, en hoe moedig zijn jullie geweest om te vergeten dat jullie totaal waardig, beminnelijk en liefdevol zijn. Moedig om hier op Aarde te komen en alle onaardige leugens te ervaren die je over jezelf zijn verteld, en om in je onderbewustzijn alle leugens te dragen die je voorouders zijn verteld over hun onwaardigheid.

Dus nu laat je deze hele illusie los door de onaardige leugens die je tegen jezelf zegt ongedaan te maken.

Voel ons allemaal om je heen verzameld, want het is de werkelijkheid van ons Schijnsel en het is de werkelijkheid van jou als je je verheven voelt.

Laat alle beperkingen uit het verleden los, het is tijd.

Geen verwijten, geen lange analyse, alleen de simpele handeling van opmerken en de overtuigingen vervangen door de ware herinnering aan wie je bent. Liefde incarneert.

Een houding van Dankbaarheid en Overgave.

Laat de tranen niet komen uit zelfmedelijden, maar in bevrijding en dankbaarheid voor het Weten.

Laat de genezing van het verleden aanwezig zijn. En terwijl je dat doet, groeit je mededogen en breng je het gevoel en de levendigheid terug dat onder de pijn was bedolven.

Dit is Zelfliefde en de Liefde van Herverbinding die terugkeert naar Eenheid.

Voel je Glans terwijl we allemaal dichterbij komen.

Ik hou zo van je

***********************

Oefening

Leg je hand op je hart (midden boven je borst). Adem diep en gemakkelijk en laat de sensaties toe.

Je voelt een warmte opkomen aan de achterkant van je nek en aan de bovenkant van je hoofd. Wees erbij. Dit is de Aanwezigheid van onze Liefde voor jou en de Liefde in je Hart. Het is jouw zegen wanneer je die wilt nemen.

Centrerend, harmoniserend en transformerend. Het is echt en het is altijd aanwezig en het is je bewijs dat je absoluut op de goede weg bent.

Nicky Hamid

Vertaling: wakkeremensen.org