Huidige Energie Effecten

Huidige Energie Effecten

Door: Nicky Hamid – 23 maart 2023

Velen van jullie voelen de effecten van frequente downloads, samen met de constante stromen van “nieuw” licht, en op dit moment zijn ze duidelijk aanwezig en hebben ze vooral effect op jullie emotionele en mentale lichamen.

Jullie voelen je verward en afgeleid, alsof jullie geest niet goed werkt. Verward als je te hard denkt en alsof je hier bent, maar niet in contact zoals voorheen.

Je raakt gemakkelijk in de war en raakt blanco als je veel geconcentreerde inspanning moet leveren om te denken. Automatisch denken is OK, maar gerichte analyse doet eigenlijk pijn aan het hoofd.

Alle dagelijkse eisen kunnen echter nog steeds worden afgehandeld zolang je het denken toelaat in plaats van het te bedenken. Anders raak je het “kwijt” en ontstaan frustratie en woede bijna spontaan.

Er zijn ook laatste grote happen van wanhoop, vastklampen en innerlijke koppigheid van weigering om 3D los te laten afkomstig van je mentale geest om controle te hebben. Het zal je “het hoofd op hol brengen” en je emoties maximaal bespelen.

Maar daaronder ligt nog steeds het gevoel dat alles goed is en in feite is het dat ook.

Je leert hoe je op nieuwe manieren kunt Weten en je ervaart de juiste plaats die de “kleine” geest inneemt in het schema der dingen, de blauwdruk van de uitgebreide JIJ.

Een van de nuttigste dingen die je voor jezelf kunt doen, is jezelf minstens 20 minuten per dag te geven (veel meer als je dat wilt), waarin je gewoon zit en niets doet, en absoluut geen agenda van de geest hebt.

Om de totale ontvouwing van alles “daarbuiten” toe te staan zoals het is en je gewoon in je rust te laten zitten en te genieten van de uitbreiding van het zijn zonder enige agenda.

Blijf Stralen

Ik hou zo van jullie

Nicky Hamid

Vertaling: wakkeremensen.org