Ga uit je Gedachten

Ga uit je Gedachten

Nicky Hamid: 25 november 2023

Ga uit je gedachten om tot jezelf te komen.

Je kunt echt alles veranderen. Alles wat je “buiten” jezelf ziet dat je niet bevalt, zit “in” jezelf.

Vraag “Hoe weerspiegelt dit wat ik zie iets in mij”. Je zult het onmiddellijk voelen in je lichaam, via je emoties of gedachten. Ga er op een liefdevolle manier mee om en omarm de completere jij, en je zult ermee hebben afgerekend in de wereld, “buiten”.

In een 4de dimensionale tijdlijn zijn WIJ voortdurend aan het verschuiven, alles is holografisch. Verander één element in jezelf en je verandert het voor alles (dit is hoe “ho oponopono” werkt).

In de mate waarin je kunt houden van alles wat je bent en wat je gedroomd hebt, is de mate waarin “de Wereld” jouw Liefde wordt. Je geneest de wereld met elke “helende” omhelzing van wie je bent.

De hele wereld wordt weerspiegeld (“bevat”) in ieder van ons. De illusie van een permanente vaste werkelijkheid van vaste contrasten is niet langer een constante.

Het voortdurend verschuiven van dimensies en tijdlijnen betekent dat je je realiteit voortdurend aan het vernieuwen bent. Niets is permanent of vast zoals het leek toen we vastzaten in 3D.

Zelfs Waarheid is veranderlijk en hangt af van je onderscheidingsvermogen op een bepaald moment. Hoe je verschoven bent van geloof naar Weten.

Er zijn meerdere tijdlijnen waarin WIJ nu opereren. Als je de manier verandert waarop je over jezelf denkt en voelt, verander je alles in je wereld. Het 3D menselijk leven, zoals we dat kenden, is aan het oplossen. Fotonisch licht brengt alle ‘schaduwen’ (van binnen naar buiten) naar boven om te worden losgelaten in een Nieuwe Grote Evolutionaire Impuls.

Jullie zijn in de 5e dimensie en creëren in de 4e dimensie, dus verschuivingen vinden van dag tot dag plaats. Elke dag ben je een andere versie van jezelf. Je kunt bewust de wereld creëren die je die dag ervaart. Het is een hologram en het “stukje” dat je bent weerspiegelt in alle andere “stukjes”, groot of klein.

JIJ BENT EEN SCHEPPERWEZEN. En je kunt het begrip van deze verschuivingen die je voortdurend maakt niet meenemen naar je “mentale geest”, die is daar niet voor geschapen. Het kan alleen omgaan met wat was.

Vertrouwen en toelaten. Alleen het hart, het Hoge Hart weet en kan leiden. De mentale geest kan het niet verwerken.

Ik hou zo van je

Nicky Hamid

Vertaling: wakkeremensen.org

♥ ♥ ♥ ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien