Eenheidsbewustzijn Te Midden Van De Aantrekkingskracht Van Chaos

Eenheidsbewustzijn Te Midden Van De Aantrekkingskracht Van Chaos

Door: Nicky Hamid – 21 januari 2023

Eenheidsbewustzijn Temidden Van De Aantrekkingskracht Van Chaos

Er is deze verdere versterking van de energieën van verandering binnen en buiten die we allemaal ervaren. En het moet eerst van binnen gebeuren voordat het in de uiterlijke werkelijkheid tot uiting komt.

Duidelijk en intens worden de oude energieën steeds meer benadrukt, terwijl ze zich afspelen in elk geloofssysteem en elke menselijke structuur.

Ieder levend mens op de planeet speelt zijn rol in de laatste scènes. Niemand heeft controle over de voorbije omstandigheden en structuren nu zij aan de oppervlakte komen en hun ware illusoire kleuren tonen. Ondoorzichtige spookachtige structuren, die zich proberen vast te klampen, zonder substantie, zonder lijm om het bij elkaar te houden. En het vervaagt voortdurend in zijn macht om je terug te lokken in de nachtmerrie-droomsequentie, terwijl je van moment tot moment keuzes maakt om terug te stappen in de Stroom van ZELF en Schepping.

Daarom wordt ons van alle kanten zo liefdevol geadviseerd om naar binnen te gaan voor alles wat we ervaren.

Erken wat er aan de oppervlakte gebeurt, maar schenk er geen aandacht aan en ga absoluut niet in Angst. Als je naar binnen gaat, als je je verbinding bevestigt met Al Wat Is, valt het oude uiteen, wordt het minder echt, en gaan er nieuwe deuren open. Je versterkt je Wezen hier en nu op een drievoudige manier.

Eerst naar het centrum van jezelf, je Hart-Weten, en dan naar je uitbreidende identiteit met de Bron van Al Dat Is, je Goddelijkheid, je liefdevolle creatieve natuur, en dan je verbinding en liefde met de Aarde en alle koninkrijken door energetische aarding, en met het Leven dat je nu ervaart.

En in deze tijden is er nog meer gelegenheid om je afstemming op de innerlijke Waarheid van jou te oefenen. Nog meer mogelijkheden om je vrijheidsvleugels te testen en jezelf het bewijs te leveren hoe je je gemakkelijk kunt bevrijden van de oude patronen en spelletjes, uitgespeeld door de menselijke werkelijkheid om je heen.

Laat ze allemaal zijn, besteed geen tijd aan het doorgronden van oplossingen. Ze zullen niet uit gedachten voortkomen. De Nieuwe Wereld (Realiteit) zal voortkomen uit het Hart via het Collectief. Overal ter wereld zullen tegelijkertijd creatieve oplossingen ontstaan en als je goed kijkt, zie je nu al bewijzen van deze verbinding tussen ons allen. Dit is Eenheidsbewustzijn aan het werk (spelen eigenlijk).

Het is dus aan jou om je te richten op je vertrouwen in je eigen reis, binnen en buiten, en je niet bezig te houden met het uitspelen van het oude. Voor alles zullen creatieve oplossingen ontstaan en je zult versteld staan, je zult jezelf verbazen en je zult ontzag hebben voor je “medereizigers”.

Dit is niet “je kop in het zand steken”. Integendeel, het is een bereidheid om de strijd aan te binden met Aanwezigheid en trouw aan jezelf. Om jezelf er dagelijks, elk uur, meer aan te herinneren dat je Goddelijk bent en in Heilige verbinding met Al Dat Is.

Je kunt van elke mens houden die de “eindtijd” uitspeelt en niet langer in de illusie geloven omdat je steeds meer thuis bent bij jezelf.

Dus er is deze versterking van de energie van de Zon, en van het innerlijk luiden van “De Aardklok, het Lied van Gaia, (de Schumann Resonantie), en de toename van de druk in jullie om belangrijke verschuivingen te maken in de manier waarop jullie alles zien. En er is een geweldige kans om je engel (Vrijheid) vleugels verder te testen.

LAAT MAAR KOMEN zeg ik.

Blijf Stralen

Ik hou zo van jullie

************************

PS. En je ervaart de synchroniteiten en symfonie van Eenheidsbewustzijn die zich ontvouwen, zelfs in deze geschriften die we delen op FB. Hoe velen van ons resoneren met de geschriften van de dag die hier worden geplaatst. Een gelijktijdige relevantie en toepasselijkheid voor onze uitdrukking.

Dit is hoe “oplossingen” zullen ontstaan, hoe de Nieuwe Realiteit opbloeit.

We bouwen een vertrouwen op in ons gecombineerde Weten.

Liefde is de lijm die ons samenbindt als EEN.

En dit weten duikt overal op. Verschillende mensen over de hele wereld drukken het uit op hun individuele manier, door hun leven van hun Doel, en toch Eén lied van meervoudige harmonieën.

Een tonale golf van creatieve ontvouwing. Het is hier en als ieder van ons zijn kracht neemt in liefdevolle vriendelijkheid, komt de golf in een stroomversnelling en brengt nieuwe mogelijkheden teweeg waarvan we niet hadden durven dromen.

Ik krijg het beeld van een grote kist in een donkere mysterieuze en mystieke kamer. De kist stuitert van de kracht van de goodies, de magie binnenin. Het duwt van binnenuit op het deksel met zo’n kracht dat stromen van schitterend licht door de voegen naar buiten stralen.

Kun je de vreugde en opwinding voelen van de spanning die uit deze doos van Pandora komt?

Stel jezelf de vraag. “Hoe kan ik vandaag, op de een of andere manier, de vreugde uitdrukken van mijn Kennis van mijn eigen relatie met het Leven, en waar ik voor kies om te lopen?”.

Dit IS De Belofte, het openen van deze “doos” van onbegrensd potentieel in jouw Leven.

Nicky Hamid

Vertaling: wakkeremensen.org