Een Voorproefje van 5D

Een Voorproefje van 5D

Door: Nicky Hamid – 2 oktober 2023

Een voorproefje van 5D

Ik voel de allesdoordringende aanwezigheid van de Goddelijke Moeder in, door en om mij heen.

De onuitsprekelijke Waarheid, zachtheid, subtiliteit en buitengewone kracht van zo’n Liefde die alles tot overstroom vult. Dat doorbreekt alle grenzen en brengt alles samen alsof het allemaal slechts een prachtige liefdevolle weerspiegeling is van al het andere.

En dus heb ik teruggekeken op dit leven en alles wat Nicky heeft gedaan en ik ben er blij mee. Het verdriet en de vreugde, de ups en downs, de mislukkingen en successen, de hoogtepunten en de schaduwen, het nemen en het geven, de leugens en de eerlijkheid, het schuldgevoel en de vergeving.

Ik voel de Liefde van de Goddelijke Moeder als de mijne en net zoals Zij mij ziet met deze Absolute Aanbidding, groeit mijn vermogen om op dezelfde manier Nicky te zijn.

Net zoals ik mezelf door mijn hart (en dat van haar) zie, zie ik dat al de vele mensen die door mijn leven zijn gegaan en die naar mij toe zijn gekomen voor ‘therapie en counseling’ maar voor één ding kwamen.

De aanraking van de liefde van de moeder.

De Liefde die ze zouden herkennen, de Liefde waarbij ze zich volledig erkend voelden, de Liefde waarvan ze op de een of andere manier wisten dat die er was, echt, onverwoestbaar en eeuwig.

En toen ik naar al die mensen keek, wist ik nu dat het enige wat ze van mij verlangden, was dat ik stevig vastgehouden en geliefd werd.

En dus denk ik nu aan de mensen in mijn leven of in de wereld die het ‘moeilijkst’ zijn om lief te hebben, en ik zing dit lied met de volheid van mijn hart voor hen.

En dan weet ik wat de Goddelijke Moeder mij al die jaren heeft ingefluisterd.

Hoe kan ik niet van jullie houden?

Nicky Hamid

Vertaling: wakkeremensen.org