Een Herinnering Aan Wie Je Bent

Een Herinnering Aan Wie Je Bent

Door: Nicky Hamid – 20 februari 2024

LAAT ME JULLIE GEHEUGEN OPFRISSEN

Aan de Keuken Engelen, Moeders, Vaders en Huisvrouwen.

Jullie zijn engelen/krijgers in Magnifieke uitbreidende Auravelden, gefocust in een biologisch voertuig dat jullie transmuteren naar LICHT.

Jullie zijn hier om je Vreugde van Zijn te vinden en tot uitdrukking te brengen. Jullie doen dit door je door God gegeven ervaring van Vrije Wil te nemen en uit angst en verdriet te bewegen naar de Liefde die jullie ZIJN?

Je doet dit door de keuzes te maken die je vreugde brengen. Door je moed te nemen als Meesters (Moedersterren – “Ma” en “asters”).

Door keuzes te maken die je de gevoelens van plezier, opwinding, enthousiasme en passie brengen.

Je doet het door alles los te laten wat je niets van dit alles brengt. Niet langer het gevoel hebben dat het enige macht heeft over wie je bent en wat je creëert.

Je doet het door niet langer te proberen de beste te zijn in termen van hoe anderen over je zouden kunnen oordelen en door jezelf te vergeven dat je verstrikt en verloren bent geraakt in de ervaringen van een gekunstelde “matrixfilm” waarvoor je hebt gekozen.

Je kunt ze gemakkelijk veranderen in een dankbaar en uitgebreid gevoel van je wijsheid van weten en die deel uitmaken van je enorme reservoir aan ervaringen, gewoon door in je Hart te gaan en jezelf te zien door je ogen van Liefde.

Je kunt nu nieuwe keuzes maken als je durft. Zoek en voel waar je nu dankbaar voor bent.

Begin je dag terwijl je op je bed zit voordat je opstaat. Zeg en voel waar je dankbaar voor bent dat je nu ervaart. Zeg iets tegen jezelf als “Wow (je naam), ik ben hier in deze film Nu en ik kan kiezen om elk gevoel te ervaren dat ik wil. Kom maar op”.g.

Verwacht wonderen van vreugde die op je pad komen. Vraag om de meest welwillende uitkomsten voor jou en anderen die vandaag in je leven zullen zijn en voel dat dit NU zo is. Vertrouw erop dat het zal gebeuren, ontspan al je inspanningen.

Maak je keuzes gedurende de dag met moed en gevoel en vertrouw op de grootsheid en majesteit van wie je wordt en wat je bent.

Je bent een Machtige Ziel die een engel/krijger is, en engel/krijgers maken geen verkeerde keuzes. Je hebt nog nooit een verkeerde keuze gemaakt. Alleen keuzes die je naar een groter inzicht hebben geleid.

Nu je wakker wordt, hoeven je keuzes niet meer tot pijn te leiden wanneer je meer ziet met de ogen van Jouw Liefde. Maar je moet kiezen en handelen naar die keuzes. Je kunt je lot niet in de handen van anderen leggen. Het is oneerlijk tegenover hen en vernederend voor jezelf.

In het leven gaat het erom keuzes te maken, ze uit te voeren en de ervaring op te doen terwijl je van de reis houdt en van de prachtige mens die je geworden bent. De rest volgt vanzelf. JOUW geluk is de sleutel tot het geluk dat je voor anderen zoekt.

En als je dit eerst voor jezelf kunt doen, zul je meer ontspannen met je kinderen bijvoorbeeld. De kleintjes die al komen met een weten dat je helder ziet als je stopt met proberen “het” te laten gebeuren. Zij zijn de vleesgeworden liefde en moeten leren om hun eigen weg in het leven te voelen door de ervaringen die ze zichzelf hebben opgelegd. En dit zal gebeuren ondanks de “beste” pogingen van jouw kant om hen tegen zichzelf te beschermen.

Misschien is het grootste geschenk dat je ze kunt geven wel dat ze zien hoe iemand werkelijk gelukkig en vrij kan zijn door jou te zien.

Nogmaals, je kunt geen verkeerde keuze maken omdat je de vleesgeworden Liefde bent en het centrum van je Universum, en het is jouw kijk op dat Universum die jouw realiteit creëert.

Je maakt deel uit van een Grote Familie en bent nooit alleen. Als je je dat herinnert en het weet, heb je de moed om jezelf te zijn.

Herinner je het je? Natuurlijk weet je dat.

Schijn op Moeders en Vaders van de Wereld.

Ik hou zo van jullie

Nicky Hamid

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org

♥ ♥ ♥ ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien