Dingen Zijn Veranderd

 

Dingen Zijn Veranderd

Nicky Hamid -11 april 2023

Vreugdevol Nieuws

In 2023 zijn de dingen veranderd. Welwillendheid is hier en werkt door alle dingen heen.

De voorbereiding, sterrenpoortopeningen, rasterwerk en tijdlijnen zijn allemaal voorbereid en uitgelijnd toen de Aarde door het Grote Portaal van december 2012 bewoog. Er is een “Scheur” in het Kosmische, multidimensionale Lichtweefsel waardoor al het Menselijk bewustzijn vrij is om te ascenderen. Vrij door bewuste intentie en authentieke Hartkeuze.

De “matrix” van ALLE onvriendelijke systemen, overtuigingen en intenties wordt stukje bij beetje ontmanteld.

En hier is een sleutel.

Deze zijn NIET BUITEN JEZELF maar ALLES BINNEN.

Jouw Ascensie is het realiseren (doorlopen) van elk van deze punten (portalen) als een interne interdimensionale ervaring van jezelf.

Energie en veranderingen die je wilt maken gaan nu in 2023 werken. Het Universum gaat “verschijnen” om meer samen te werken met jouw intentionele gedachte, woorden en actie, als nooit tevoren.

Langzaam, terwijl je lichaam wordt getransformeerd en de cellen reageren op het nieuwe licht dat door de atomen van je cellen stroomt, aangewakkerd door het nieuwe blauwdrukprogramma van je multidimensionale DNA dat online komt.

Het begint zachtjes in jullie te bewegen (hoewel de impact ervan extreem kan aanvoelen). De Aarde ontvangt het en brengt het naar je cellen terwijl je aardt en opzettelijk Haar nieuwe ontvouwende schoonheid ziet en het tot kern maakt van je hier en nu aanwezige zijn.

Een symbiotische relatie van pure genialiteit en wonderbaarlijke manifestatie. Je begint “zachter” te worden omdat je weet en voelt dat het hier is. Een energie die onuitsprekelijk zacht en zacht, sterk en dapper, en bovenal zeer welwillend is, sijpelt vanuit het Hart van Gaia in elke cel van ons lichaam, Edelachtbaren.

Neem OOK momenten om te zoeken naar de stilte om je heen en in je wezen.

Als je nu een gewoonte hebt die je zou willen doorbreken, zal je inspanning vruchten afwerpen als nooit tevoren. Het kan de manier zijn waarop je denkt, de manier waarop je spreekt, het voedsel dat je in je lichaam stopt. Is wat je binnenkrijgt dodelijk voor je en weet je dat? Zou je het willen veranderen?

Wat je doet in deze energie van 2023 gaat zo anders reageren, zelfs als je het eerder op een bepaalde manier probeerde te doen, zal diezelfde methode gaan werken.

Je zult niet meer kunnen zeggen: “Ik heb dit geprobeerd en het werkte niet”. Deze keer weet je beter omdat het lichaam, jouw lichaam, luistert.

Zijn intelligentie komt op gang terwijl jij, Kostbare Ziel, het gemakkelijker vindt om het “Meer” van jou als Aanwezig af te stemmen.

Je zult de vruchten van je daden en gedachten steeds meer gaan zien.

Ik hou zo van je.

Nicky Hamid

Vertaling: wakkeremensen.org