De Schaduw Val

De Schaduw Val

Door: Nicky Hamid – 7 februari 2023

 

Trap niet in de “schaduwval” van wanhoop over gebeurtenissen die zich nu afspelen op het geestelijk/emotionele “oppervlak” van het huidige menselijke drama.

De schaduwen die in de menselijke psyche zijn ingebed, moeten voor iedereen zichtbaar worden. Zij winnen alleen als je je in angst en drama begeeft.

Hoe wakkerder je bent, hoe meer je de “film” ziet als gewoon dat. En hoe gemakkelijker en sneller het voor je is om je eigen Waarheid van “hogere grond te nemen om te kijken en lief te hebben, LIEF te hebben en te observeren.

Schaduw heeft lang genoeg gewerkt in onze onderbewuste programmering, en elke Schaduw moet naar het LICHT worden gebracht.

Er is een Groot Plan, en NIETS daarvan (Schaduw) kan gemist of over het hoofd gezien worden.

Er zijn duizenden die onvermoeibaar en Wetend achter de schermen hebben gewerkt, die hun eigen aandeel in de verovering van de schaduw begrijpen, maar niemand ziet het hele plaatje, of kan het zonder de velen.

Elke hoofdrolspeler van de oorspronkelijke GOD LICHT intentie, zowel in ieder van ons als ingeprent op de “matrix” moet worden uitgeroeid.

Schaduw is zeer, zeer slim en duivels verraderlijk geweest.

Wij bekijken elk onze eigen schaduwinprentingen, brengen ze naar het LICHT en dus moet elke jota eerst ZIEN.

En elke keer dat we het onder ogen zien, maken we een keuze. Het zien, herkennen en erkennen, en met heel ons Hart en onze Liefde voelen om te zeggen: “Nee, dit is niet wat ik verkies. Ik kies voor VRIJHEID door mijn eigen soevereiniteit om ONBEVREESDHEID LIEF TE HEBBEN.”

En zo kies je voor ……. De bewuste keuze van je verbinding met het Stralende LICHT van GOD/Bron van Oorsprong dat door je heen naar beneden stroomt in het uitbreidende Veld van je eigen ZIJN als HU-MENS. En het is constant voor je beschikbaar, bij elke ademhaling.

Alleen dan zul je duidelijk genoeg zien om uit de oude wereld te stappen in een NIEUWE WERELD ORDE die Wij Samen Creëren in elk NU-moment.

Blijf op koers geliefde vrienden.

Er is een plan.

Het ligt op schema.

En ieder van ons heeft een unieke rol te spelen.

Blijf Schijnen.

Ik hou zo van jullie.

****************

PS: Als een soort buitenstaander van het Amerikaanse burgerschap, heb ik het lef om een toevoeging te doen aan De Onafhankelijkheidsverklaring.

Mijn Verklaring als Burger van de Aarde.

Ik beschouw deze waarheden als vanzelfsprekend.

Dat allen gelijk geschapen zijn, en bestaan in een veld van oneindige, onvoorwaardelijke liefde en eenheid. Dat allen door hun Schepper begiftigd zijn met bepaalde onvervreemdbare rechten, waaronder Leven, Vrijheid en het nastreven van Geluk.

Nicky Hamid

Vertaling: wakkeremensen.org