De Schaduw In Pseudo-Autoriteit

 

De Schaduw In Pseudo-Autoriteit

Door: Nicky Hamid – 8 maart 2023

Er worden zoveel “spelletjes” gespeeld in de zogenaamde “spirituele gemeenschappen”. Ze zijn subtiel en verborgen in wat ik “een lijkwade” (subtiele etherische schaduwmantel) van dienstbaarheid aan anderen noem, terwijl het echt, bewust of onbewust, nog steeds met sterke elementen van dienstbaarheid aan het zelf is.

Het is alomtegenwoordig en stiekem zowel voor de ander als voor jezelf. Je krijgt een soort “aanhankelijk ongemakkelijk gevoel” in zijn aanwezigheid. Het doet je aan jezelf twijfelen.

Voor sommigen wordt een flits van een duister wezen (entiteit) gezien en of zelfs een gevoel als een dolk in je hart. Dit kan bedoeld zijn in een snelle negatieve gedachte (oordeel) van jou of onbewust van de maker (zich niet bewust van de schaduw die verborgen is in hun eigen auraveld).

Het maakt deel uit van onze ontwakingsreis om te leren onderscheiden wat waar is in ons eigen hart en wat zich voordoet als waarheid (schaduw).

Het is wijdverbreid terwijl we door de bovenloop reizen van wat door velen vaak wordt aangeduid als “de 4e dimensie”. Naarmate we meer afgestemd raken op de subtiliteiten van ons eigen waarheidsgevoel, worden ze beter waarneembaar.

LET OP (pas op) dat je de autoriteit van iemand anders niet boven je eigen “onderbuikgevoel” stelt (in tegenstelling tot de kleine ego-mind-verhaalgenerator).

En het onderscheidingsvermogen komt van het luisteren naar je onmiddellijke gevoel van Hartwetendheid. En je zult het altijd krijgen, hoewel het snel en in een oogwenk is op het moment van impact van de ander.

Je leert er acht op te slaan.

Daarom zeg ik: “De eerste gedachte is de juiste gedachte”.

Het gaat allemaal om te vertrouwen op het vertellen van jouw eigen waarheid.

En meestal weet je in het begin misschien niet waarom.

En je hoeft jezelf niet uit te leggen aan anderen. Doe het gewoon privé.

Je leert waarom op een ‘moet weten’-basis. Je bent Trouw aan je Hoogste Weten dat verhalen overstijgt.

Het gaat zoveel meer om jouw keuze om te luisteren en om de door Liefde geleide te worden, de eerste die reageert op jouw eigen Weten.

Ik hou zo van jullie

Nicky Hamid

Vertaling: wakkeremensen.org

     

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien