Binnen in een Grote Draaikolk van Verandering

Binnen in een Grote Draaikolk van Verandering

Door: Nicky Hamid – 9 juli 2024

Velen hebben uitputting, mentale vermoeidheid, prikkelbaarheid en terugkerende gevoelens van niet in staat zijn om iets anders te verdragen dan korte perioden van blootstelling aan de drama’s van anderen. Het is heel gemakkelijk voor ons om snel het gevoel te krijgen dat we op drift zijn in een zee van problemen, in de talloze vormen die deze kunnen aannemen.

Zijn jij en zelfs je partner of beste vriend het vaak niet eens?

Maar wacht eens even. Heb je niet gevraagd om gezuiverd te worden van alle troep van de 3D?

Heb je niet gevraagd om vrij te zijn?

Heb je niet gevraagd om helder en gecentreerd te zijn en je Liefdevolle Aanwezigheid te voelen?

Denk er eens over na.

Jullie zitten midden in een grote draaikolk van verandering. Alles komt naar de oppervlakte om gereinigd te worden, alles wordt onverbiddelijk in de draaikolk getrokken, de smeltkroes om van energie voorzien te worden en gerevitaliseerd, getransformeerd en opgeheven.

Je kunt het niet tegenhouden.

Je moet HET CENTRUM MIDDEN zijn.

Probeer niets op te lossen.

Wanneer het chaotisch wordt, wanneer je hoofd tolt, je je ziek en uit balans voelt…. STOP.

Stap terug in jezelf, ongeacht wat er op dat moment aan de hand is. En als je kunt, stap dan weg en ga altijd recht in je gevoelens en wees er Aanwezig mee.

Ga naar je centrum, hand op je Hart, haal adem en laat alles los, ongeacht wat je aandacht probeert te krijgen. Blijf hier zo lang mogelijk bij. Geef weinig of geen energie aan de uiterlijke omstandigheden en ga dan door naar het volgende, het volgende moment van je reis.

Visualiseer dat je in het centrum van de Melkweg bent en dat je bent versmolten met de Grote Centrale Zon. Zie de spiralende lichten die zich voorbij en om je heen uitstrekken terwijl ze op snelheid draaien. Elk lichtpunt is een externe toestand en daar ben je in het centrum, Volmaakt Stil, terwijl alles om je heen beweegt, stroomt, zich uitbreidt.

Alles is goed, alles is in orde. Je moet goed met dit alles omgaan, want de grote Golven van energie zullen niet ophouden. Maar als je in het centrum kunt zijn en je dan kunt verbinden met de Aarde (haar diamanten Lichtkern), dan zul je kracht krijgen, en vertrouwen, en een onwankelbaar weten dat ALLES GOED IS.

Het is een gekke wereld waarin we zijn beland en die gekte moet zich in Alle geesten uitspelen.

Blijf op koers.

En waar je kunt, schitter en glimlach in stilte.

Ik hou zo van je

*******************************

PS. Bij het omgaan met de huidige symptomen: Vaak Hand op Hart.

Bewust ademhalen als je eraan denkt.

Rust en slaap zo vaak als je kunt.

Drink veel van het meest verse water dat je kunt vinden of kunt maken (Zegen het).

Breng minstens een uur per dag door met niets doen in de natuur of gewoon “naar de muur kijken” of mediteren (Thuis zijn bij jezelf in Stilte en Rust).

Verbind je bewust met de Aarde en je geliefde lichaam.

Voel je Glimlach en weet dat alles goed is.

Maak plezier en neem niets te serieus. Doe wat je maar wilt waardoor je je meer levend voelt. Houd het allemaal eenvoudig. En er zijn geen andere regels dan die jij voor jezelf kiest.

Jij bent het Soevereine Wezen dat het spel creëert, construeert en speelt in dit Oneindige Veld van Liefde.

Nicky Hamid

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org