Sluit je aan bij de Evolution Revolution / Door Neal Donald Walsch

Door Neal Donald Walsch
Wat is de Evolutie Revolutie?
Kijk, het is eigenlijk heel simpel. Als je helemaal eens bent met het leven op deze planeet nu-of als je denkt dat dingen betreurenswaardig zijn, maar je er toch niets aan kunt doen, is dit niet voor jou bedoeld. Als je, daarentegen jezelf ziet als het hebben van de kracht, in samenwerking met andere betrokken mensen, om echte verandering teweeg te brengen, dan bent je bij ons aan het juiste adres.

Maar laten we vanaf het begin heel duidelijk zijn: Ondanks het feit dat wij het woord ‘revolutie’ in onze naam hebben, ondersteunen wij geen geweld van welke aard dan ook.
Integendeel, onze voorstellen zijn precies het tegenovergestelde; sociale verandering door spiritueel ontwaken produceert invloedrijk mededogen. Wij roepen op tot de meest dramatische verschuiving in de fundamentele overtuigingen in de menselijke geschiedenis.
Toch gaat dit niet over het opstarten van een nieuwe religie. Dit gaat over het tonen, eindelijk in zeer duidelijke bewoordingen, dat er gemeenschappelijke raakvlakken zijn, waar alle religies en niet-gelovigen samen kunnen komen in het belang van de hele mensheid.
Dit gaat over het veranderen van de wereld zoals het is.
Doe je mee?

http://www.evolutionrevolution.net/register/

Er is iets dat je KUNT DOEN – NU METEEN

door Neale Donald Walsch

We gaan iets doen op 12 maart dat de aandacht van de hele wereld kan vangen.

Heb je een paar minuten voor mij om je erover te vertellen?
Het kost je acht of negen minuten om te lezen wat ik hier heb geschreven, en dan nog een paar minuten om de uitnodiging te accepteren die ik je uitgebreid wil uitleggen.

Ik weet dat het een hoop tijd lijkt te kosten in deze drukke, hectische dagen waarin iedereen van ons alles wil lezen in 90 seconden of minder – maar in de loop van je leven, zul je het zien als een minuscule tijdsinvestering.
Dus als je me de gunst van het geven van die paar minuten zou willen verlenen, ik denk dat het echt een verschil kan maken op onze planeet … en ik weet dat het een enorm verschil kan maken in jouw leven.
Ik wil graag met je praten over de oorzaak van de wilde ongebreidelde disfunctie die we zien in onze wereld van vandaag, en hoe – met echt heel weinig inspanning – we dingen kunnen veranderen, zodat we niet onze kinderen en onze kleinkinderen hoeven op te zadelen met dit alles … of zelfs nog erger.
Onze wereldwijde nachtmerrie wordt gecreëerd door onze overtuigingen. We blijven proberen om het gedrag van mensen in de wereld te veranderen, terwijl wat we zouden moeten proberen te veranderen zijn overtuigingen. In principe, onze overtuigingen over God. Want dat zijn de overtuigingen die het grootste deel van de wetten en instellingen, gewoonten en conventies van mensen ondergorden, zelfs voor degenen die niet in God geloven.
Ik behandel dit alles in een boek getiteld GOD’S MESSAGE TO THE WORLD: You’ve Got Me All Wrong. De tekst wijst op de vele ideeën die miljarden mensen vasthouden over God, die gewoon niet waar zijn. Het beschrijft de verschrikkelijke gevolgen die deze ideeën elke dag en voortdurend hebben op onze wereld –  en dan vervolgens onderzoekt hoe een nauwkeuriger beeld van God de wereld zou kunnen veranderen in een korte tijd als er meer mensen zich bewust waren van de fouten van onze soort.
Ik geloof dat, met slechts een enkele lezing van GOD’S MESSAGE TO THE WORLD: You’ve Got Me All Wrong, de nauwkeurigheid van wat dit boek communiceert op zichzelf onmiddellijk duidelijk zal worden.
Ik geloof dat dit, op zijn beurt, in de harten van velen een verlangen naar verandering zal lanceren. Verandering in het Cultureel verhaal dat we onszelf en onze nakomelingen vertellen  die, op hun beurt, een verandering zullen bewerkstelligen in de manier waarop we onszelf behandelen en elkaar, wat resulteert in een eventuele verschuiving in de manier waarop we het leven creëren en ervaren op deze hele planeet.
Je kunt niet de sociale omstandigheden veranderen door te proberen de condities zelf te veranderen. Weet je hoe lang het geleden is dat we hebben geprobeerd om eenvoudig de honger in deze wereld uit te roeien? Weet je hoe veel non-profit organisaties dit proberen te doen, en die taak blijven uitvoeren?
Dit is slechts één voorbeeld van onze volslagen onmacht. Er zijn anderen. De uitroeiing van wreedheden tegen vrouwen. De afschaffing van politieke vervolging voor iedereen die vasthouden aan meningen tegengesteld aan gezagsdragers. De lijst gaat maar door … en door.
Onrechtvaardige, wrede en onmenselijke sociale omstandigheden
kunnen alleen worden veranderd door het veranderen van de overtuigingen die deze voorwaarden produceren.
En de ideeën die het grootste deel van de mensheid vasthoudt over God staat boven aan de lijst van de overtuigingen die de toon zetten, bieden de beweegredenen, bieden de rechtvaardiging, en leveren de “morele autoriteit” ter ondersteuning van de meest gruwelijke, gewelddadige, disfunctioneel gedragingen van onze soort.
Bijvoorbeeld het idee dat God afgescheiden is van de mensheid en dat God in Zijn rechtvaardigheid mensen straft met eeuwige verdoemenis als ze iets fout doen (zoals, bijvoorbeeld, het behoren tot de verkeerde religie – of het behoren tot helemaal geen enkele religie ) en niet Gods vergeving zoeken op de goede en de juiste manier, uiteindelijk God aanvaarden op de manier waarop ze dat vanaf het begin hadden moeten doen.
Dit idee van een God van onverzettelijke gerechtigheid die de dood gebiedt van de ontrouwe terwijl ze op de aarde zijn, en die hen veroordeelt tot eeuwige marteling na de dood (het bijbel verhaal vertelt ons in ondubbelzinnige bewoordingen dat meer dan twee miljoen mensen werden gedood door de hand of het bevel van God) is wat veel mensen het morele gezag geeft om op precies dezelfde manier op te treden.

Waar de wereld van zou profiteren vandaag is een Burgerrechten Beweging voor de Ziel, het eindelijk bevrijden van de mensheid uit de onderdrukking van zijn geloof in een gewelddadige, boze en wraakzuchtig God.
Ik verwacht dat de meeste van jullie die dit lezen het nu al eens zijn met wat hier gezegd wordt. De uitdaging is om meer en meer mensen te krijgen om deze ideeën te onderzoeken, om te zien of ze het met “Niets” eens kunnen worden. De beroemde uitspraak van Victor Hugo “niet alle legers in de wereld, kunnen een idee waarvoor de tijd is gekomen stoppen.”
Maar eerst moet het idee “naar buiten” worden gebracht. Dat is waar de Evolutie Revolutie over gaat, en dat is waarvoor dit nieuwe boek waarop de Evolution Revolution is gebaseerd voor is ontworpen om te doen. Het is ontworpen om de evolutionaire revolutionaire gedachten in Gesprekken met God in de Markt te zetten van ideeën op een nieuwe manier; op een zeer gerichte manier; op een dramatisch en diep invloedrijke manier.
Ik ga je vragen om de vijf voorbeeld hoofdstukken beschikbaar op de link die ik hieronder heb neergezet te lezen. Kijk of je het niet eens bent  dat het nodig is dat deze ideeën nu bij de mensheid bekend worden. Als je het eens bent, vraag ik je om het hele boek te lezen. Dan doe iets gedurfd. Vorm een Evolutie Revolutie Aktiegroep in jouw gemeenschap. Dan, op 12 maart 2015, Doe mee met honderden anderen in de wereld in het plaatsen van de fundamentele ideeën van de Evolutie Revolutie voor het publiek.
Het is tijd voor de mens om te beginnen met het vervangen van hun oude spirituele dogma met een ethos van eenheid en samenwerking, begrip en mededogen, vrijgevigheid en liefde. Toch zal dit een verandering van denken en een verandering van hart te nemen. En moed. De moed om elke begrip, elk idee, elke leer van een God die ons zouden afwijzen af te wijzen.
Als je denkt dat het tijd is om een Evolutie Revolutie te ontsteken, dan kun je meer doen dan alleen maar knikken met je hoofd als akkoord na het lezen van de vijf monster hoofdstukken van Gods boodschap aan de wereld. Creëer daadwerkelijk een activiteiten groep in jouw gemeenschap.
Dan, Voeg je bij ons op 12 maart 2015 voor de Ontwakings Dag.
Op deze dag, zullen honderden Evolutie Revolutie-leden overal in hun lokale gemeenschap, een document uitdelen met de titel 1000 Woorden Die de wereld kunnen veranderen (uit het boek Wat God Zei) dat De Vijf Stappen naar Vrede bevat (uit het boek De nieuwe Openbaringen).
Het overal verschijnen van deze “Magna Carta” van De Nieuwe Spiritualiteit -onder ruitenwissers van auto’s, in etalages, verscholen in kranten en tijdschriften, geplaatst op de gevels van gebouwen, zal een vloedgolf van bewustzijn produceren … net zoals toen Martin Luther hetzelfde resultaat gegenereerd toen hij zijn Vijfennegentig Theses op de deur van het kerkhuis aanplakte in Wittenburg, Duitsland in oktober 1517.
Martin Luther’s enige actie van aanplakken van een stuk papier op een kerkdeur werd algemeen beschouwd als de katalysator die de protestantse Reformatie produceerde. Luthers document was een protest tegen de kerkelijke misstanden, vooral nepotisme, simonie, woeker, pluralisme, en de verkoop van aflaten door de Rooms-Katholieke Kerk.
Binnen twee weken hadden kopieën van de scripties zich door heel Duitsland verspreid; binnen twee maanden door heel Europa. In januari 1518 vertaalde vrienden van Luther de Vijfennegentig Theses van zijn oorspronkelijke Latijns in het Duits, gedrukt, en kopieerde hen op grote schaal, en maakte de controverse een van de eerste in de geschiedenis die werd bijgestaan door de drukpers.
Ons document kan een vergelijkbaar resultaat creëren, dit keer met behulp van de kracht van het internet, en genereert het moderne tijd equivalent van de Reformatie: een wereldwijd sociaal / spiritueel ontwaken dat eindelijk het gewelddadige en wraakzuchtige gedrag van onze soort kan beëindigen door verwijdering, eindelijk, de morele rechtvaardiging en spirituele autoriteit voor geweld en wraakzucht zelf.
De Evolutie Revolutie is een spiritueel activiste programma van het Team van de Mensheid, de wereldwijde volksbeweging komen voort uit de Gesprekken met God dialogen.
Nadat u GOD’S MESSAGE TO THE WORLD :You’ve Got Me All Wrong, gelezen hebt, geef het boek dan meteen weg aan een andere persoon, zodat een ander menselijk wezen kan worden aangeraakt door haar boodschap.
Alstublieft ga nu naar deze link. Klik gewoon op de onderstaande woorden om de vijf voorbeeld hoofdstukken te lezen (alleen Engelse taal) en meer te leren over dit idee waarvoor de tijd is gekomen:

GOD’S MESSAGE TO THE WORLD :You’ve Got Me All Wrong,
is nu te koop bij Bol.com