Hoe Jullie de Evolutie van de Mens Helpen

Hoe Jullie de Evolutie van de Mens Helpen

Een boodschap van Neale Donald Walsch
19 april 2019. / Geplaatst 27 april 2019
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Mijn lieve vrienden…

Vandaag meer uittreksels uit het boek The Storm Before the Calm, (de storm voor de stilte) omdat ik vorige week heb beloofd om eens te kijken naar de rol die wij allen kunnen spelen in het proces dat de mensheid nu ondergaat.

Ik heb dit proces de Revisie van de Mensheid genoemd en de rol waarvoor wij allen door het leven zelf zijn uitgenodigd gaat heel makkelijk gespeeld kunnen worden. Het is een rol waarvoor ik denk dat jullie naar de planeet zijn gekomen.

Jullie zijn hier gekomen in een fysieke vorm op deze plaats die Aarde wordt genoemd op dit speciale en kritieke moment in de tijd, om mee te doen aan de evolutie van onze soort.

Ik realiseer mij dat dit grandioos kan klinken, maar ik geloof er vast in dat dit waar is. Maar veel mensen hebben geen idee over wat zij kunnen doen en dus nemen zij aan dat zij niets kunnen doen. Dit is gewoon niet waar. Er is een vriendelijk verzoek om assistentie waarvoor het leven jullie nu uitnodigt. Als jullie daaraan mee willen doen kunnen jullie waarlijk helpen om de wereld te veranderen.

Laat jezelf hierdoor niet afschrikken. Jullie hoeven geen salto’s te maken of allerlei moeilijke dingen te doen om de aandacht van de mensen te trekken om een verschil op de planeet te maken. Jullie hoeven geen goede sprekers te zijn of geweldige schrijvers of zoiets.

Niets hiervan zal boven jullie macht uitgaan. En, zoals ik al een paar keer heb verteld, zullen jullie hierbij ook niet alleen zijn. Duizenden – vele duizenden – zullen met jullie meedoen…en ik zal een van hen zijn. Ja? Goed? Wij zullen dit samen doen!

Hier komt het:

Jullie deelname aan de evolutie van onze soort zal bereikt worden door HET WERK WAT JULLIE MET JE EIGEN ZIEL DOEN!!!

De mensheid zou maar een conversatie van het paradijs af kunnen zijn. Deze conversatie begint met een gesprek dat jullie met JEZELF hebben. Het behelst dat jullie de eerdere aanname over jezelf, over wie jullie zijn en waarvoor jullie hier zijn gekomen, ter discussie stellen.

Voor sommigen van jullie kan het idee van “werken met je ziel” lijken op een nieuw concept. “Hoe kan ik werken met mijn ziel?” zou je kunnen vragen. Dit is een goede vraag. Niemand leert deze dingen op school. Er is ook maar weinig over geschreven. De kerken gaan hier ook niet diep op in.

Omdat ik al wat voorwerk heb gedaan kan ik jullie vertellen dat dit het meest opwindende werk is dat jullie ooit kunnen voorstellen, het meest vervullende werk dat jullie ooit kunnen doen en het krachtigste werk dat jullie ooit kunnen doen. Het is krachtig genoeg om de realiteit van je persoon omhoog te brengen…. en die van de planeet.

In jullie conversaties met je ziel zullen jullie de Vier Fundamentele Vragen van het Leven stellen: Wie ben ik? Waar ben ik? Waarom ben ik hier? Wat kan ik hieraan doen? Als jullie klaar zijn met het stellen van deze vragen (en het beantwoorden hiervan) nodig ik jullie uit om hen ook aan anderen te stellen. Inderdaad, ik vraag de hele mensheid om deze vragen aan de hele mensheid te stelen.

Ik nodig mensen overal uit om overal een conversatie te beginnen met andere mensen en hen dezelfde vragen te stellen als degene die jullie jezelf stellen. Ik wil mensen aanmoedigen om op hetzelfde niveau te handelen als waarop jullie met je ziel bezig zijn. Als jullie met andere mensen op dit niveau bezig zijn zullen jullie merken dat jullie MET JE EIGEN ZIEL BEZIG BENT!!! Want dit is het niveau waarop wij allen ervaren dat Wij Allemaal Een Zijn!

Als wij met elkaar spreken vanuit deze plaats van eenheid zetten wij een grote stap in onze evolutie. Laten wij dus met elkaar spreken. Laten wij een conversatie hebben met de mensheid. Laten wij elkaar de weg terug naar huis wijzen door elkaar eraan te herinneren wie wij werkelijk zijn – in gezamenlijkheid en in onze individuele expressie.

Liefde en knuffels,

Neale

© 2019 ReCreation Foundation – http://www.cwg.org/ – Neale Donald Walsch is a modern day spiritual messenger whose words continue to touch the world in profound ways. His With God series of books has been translated into 27 languages, touching millions of lives and inspiring important changes in their day-to-day live