Het Leven is een Systeem! Deel 2 Een boodschap van Neale Donald Walsch 19 januari 2018. / Geplaatst 19 maart 2018

Het Leven is een Systeem! Deel 2
Een boodschap van Neale Donald Walsch
19 januari 2018. / Geplaatst 19 maart 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
Mijn lieve vrienden…
De laatste keer hier spraken wij over het Systeem van het Leven en zei ik dat ik nog wat meer wilde spreken over het Proces van uitwisselen van Synergie-energie dat wij het Leven Zelf noemen – en wat sommige mensen God noemen. Ik wil het met jullie hebben over het idee dat wat er bij ons IN komt, ook weer UIT gaat en ik wil jullie uitnodigen om heel nauwkeurig te kijken naar het type energie dat jullie elke dag in je Systeem opnemen.
Het Leven is een systeem en er is een manier om je leven te veranderen, te verbeteren, systematisch. Deze “manier” is wat sommige mensen The Secret (Het Geheim) hebben genoemd.
Als ik alles om mij heen als pure energie zie (wat het zeker ook is!) begin ik gevoelig te worden en mij af te vragen hoe al deze energieën in mijn omgeving op elkaar inwerken – en hoe zij op MIJ inwerken.
Ik heb ontdekt dat het mogelijk is om je er direct van bewust te zijn en je af te stemmen op deze energieën en in staat te zijn om hen direct te voelen, meteen, en diepgaand. Ik merk dat het voor mij onmogelijk is om kleren met een bepaalde kleur aan te trekken of voedsel van een bepaalde samenstelling te eten, of een bepaalde soort muziek te horen, zonder direct het EFFECT van die energievibratie te voelen.

Het “Geheim” van het Leven is het WETEN dat alles ENERGIE is en het dan te bekijken en de inname van deze energie te reguleren en je ook te focussen op hetgeen er van mij uitgaat, de hele wereld in. Ik merk dat wat er IN gaat, ook weer UIT gaat. In die zin ben ik een computer die beantwoord aan de regel die elke computeranalist kent: GIGO. “Rotzooi IN, Rotzooi UIT.”
Ik ga dus niet naar bepaalde soorten films kijken, ik luister niet naar bepaalde soorten muziek en ik eet bepaalde soorten voedsel niet……ik zeg zelfs bepaalde woorden niet – of blijf lang op plaatsen en tussen mensen waarmee ik overeen kom. Ik omgeef mijzelf met energieën waarmee ik het eens ben en versterk de energieën waarvan ik wil dat zij van mij uitgaan.
Ik ben in mijn leven ook tot de slotsom gekomen dat als ik mij bewust en intens focus op het meest positieve en mijn gedachten affirmeer (die natuurlijk ook energieën zijn) ik mijn leven op wonderbaarlijke manieren kan veranderen en verbeteren. Het Universum beantwoordt de energieën die ik ernaar uitstuur. Soort trekt soort aan. Mijn gedachten zijn als magneten die naar mij toetrekken wat zij bezitten.
Ik ben er zeker van dat jullie de film THE SECRET al hebben gezien – maar voor het geval dat dit niet zo is, zouden jullie dit kunnen doen. Daarin wordt veel uitgelegd van wat ik hiervoor heb gezegd. Lees dan ook het prachtige boek van Esther en Jerry Hicks: The Law of Attraction. (de Wet van de Aantrekkingskracht)
Op deze wet is de film gebaseerd en er is geen betere uitleg over de manier waarop deze wet werkt, behalve dan ook in de boeken en werken van Esther en Jerry die samen waren met de meest opwindende en effectieve stemmen die deze opwindende en bekrachtigende informatie in die periode deelden.
Ik kan jullie vertellen dat ik veel te lange tijd onbewust heb rondgelopen. Ik ben mij grotelijks onbewust van, of schenk niet genoeg aandacht aan, de energieën die ik uitnodig om deel te zijn van mijn persoonlijke ruimte. Maar toch als ik hetgeen lees dat Esther en Jerry hebben geschreven en het begrip dat ik heb gekregen door mijn eigen Gesprekken met God, en steeds meer over de Grote Geheimen van het Leven, en steeds weer word herinnerd aan deze wonderlijke principes door de boodschappen van zulke prachtige vrienden als Rev. Michael Beckwith en andere leraren in THE SECRET, ben ik weer gecentreerd en voel ik dat ik mijzelf weer her-schep in de volgende grootste versie die ik ooit het gehad over Wie Ik Ben.
En bovendien is dit het Doel van het Leven.!
Liefde en knuffels,
Neale
© 2018 ReCreation Foundation – http://www.cwg.org/ – Neale Donald Walsch is a modern day spiritual messenger whose words continue to touch the world in profound ways. His With God series of books has been translated into 27 languages, touching millions of lives and inspiring important changes in their day-to-day lives.