Er is maar één ding dat je verondersteld wordt te doen in jouw leven.

Er is maar één ding dat je verondersteld wordt te doen in jouw leven.

Dierbare Mensen,,

Ik vraag me af of jullie je ervan bewust zijn dat het enige wat God van jullie wil op elk moment dat jullie leven, is dat jullie precies zijn wie je op dat moment bent. Wist je dat?

Er wordt echt niets anders van jullie verwacht of verlangd.

Gewoon de persoon zijn die je bent, volledig en compleet, met totale toewijding en vertrouwen dat je op elke mogelijke manier een voorbeeld bent van de persoon die je geworden bent, zonder jezelf te censureren of iets achter te houden uit angst of twijfel.

Je zou je kunnen afvragen of dit gemakkelijk is, en het antwoord is dat, hoewel het op zichzelf heel eenvoudig is, alles wat het inhoudt om mens te zijn in onze moderne wereld met alle druk van de maatschappij, het inderdaad een hele uitdaging kan maken.

Dit komt grotendeels omdat de wereld om ons heen zo gevuld is met allerlei afleidingen en uitdagingen dat het moeilijk kan zijn om in jezelf helder te blijven over wie je bent en wat je in je kern gelooft.

Het belangrijkste om in dit alles te onthouden is dat je op manieren die soms heel subtiel zijn en op andere momenten enorm transformerend, je in een constante staat van verandering bent.

Je wordt steeds meer – je leert nieuwe dingen, ziet dingen die je perspectief veranderen, en ervaart interacties met de mensen om je heen die je helpen om als persoon te groeien …

En het is geen verrassing dat de belangrijkste sleutel tot een vreugdevol en vervullend leven ligt in het weten hoe je verbonden kunt blijven met jouw innerlijke waarheid terwijl die verandert en groeit, ongeacht wat er om je heen gebeurt.

Liefde

Neal Donald Walsch

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien