In de tuin der Waarheid

In de tuin der Waarheid
22 mei 2019 / Mieke Vulink
IN DE TUIN DER WAARHEID WORDEN DE BLOEMEN AAN DE ALLERHOOGSTE GESCHONKEN 
Met deze zin werd ik een paar maanden geleden wakker. Ik ging er op mediteren en visualiseren. Het is een zin die me steeds weer terug brengt naar de kern van ons aardse leven. 
Hoe meer we beginnen te beseffen, dat we alles wat we in ons dagelijks leven meemaken als bijdrage aan ons ontwaken bedoeld is, des te meer ons hart open gaat voor de Bron die ons dit allemaal aanreikt.
De Aarde heeft zich voor ons beschikbaar gesteld, om onze groei naar hogere levels van bewustzijn te kunnen vervolmaken. Hier is die diepe reis door de dualiteit mogelijk.
Alle coderingen liggen klaar, om de waarheid vanuit onze Bronverbinding te vergeten, en om vervolgens onze eigen Goddelijkheid weer terug te kunnen vinden.
Door eerst te verliezen wie we dachten te zijn en wat we dachten te hebben, al er een innerlijke drive ontstaan om de ware, geestelijke rijkdom weer terug te vinden. Terwijl we van ons bestaan op Aarde een woestenij maakten, daalden we af naar de laagst mogelijke vormen van bewustzijn.

HET GEMIS BESEFFEN

Op het moment waarop je oog in oog komt te staan met alle schijnbare tekorten, met alles wat er vernietigd is en wat je zelf vernietigd hebt…. op het moment dat je begint te voelen hoe je verkrampt en verstard bent in de innerlijke leegte, die je buiten jezelf weerspiegeld krijgt… op dat moment kun je totaal opengebroken worden door pure Liefde.
Zij haalt die oeroude kreten van gemis en pijn naar boven, en maakt dat alle schijnheiligheid omgezet kan worden in ware heiligheid.
Tijdens dit moment van ontwaken vindt er een omslag plaats. Want daarna zal alleen ware, onbaatzuchtige Liefde, en hogere Waarheid je nog voeden en vervullen.
DE GESCHENKEN BESEFFEN
De geschenken, de bloemen, die ons vanuit hogere dimensies geschonken worden, bevatten goddelijke elixers, frequenties, geuren, kleuren en potenties. Ze herinneren ons aan de onbegrensde mogelijkheden van onze ziel. Ze herinneren ons aan schoonheid, puurheid en zachtheid, en aan het stralen, gewoon omdat ze altijd naar het goddelijke licht gericht zijn.
ALLES wat ons raakt, bezielt, kan openen en doen stralen, komt voort uit de Goddelijke Bron. Alles wat er naar ons toe komt heeft, vanuit jouw verbinding met de Bron, maar één doel: om jou thuis te brengen, zodat je kunt landen en tot rust kunt komen IN diezelfde Bron. Zodat je gaat voelen dat de Bron IN jou is.

Pluk de bloemen van Liefde en Waarheid, geniet er van en deel ze uit. Wéés zo’n bloem, ter ere van jouw ware afkomst. En breng dank, dank aan dat Licht waaraan jij je bestaan te danken hebt.

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl