Heb het Nieuwe Leven Lief!

Heb het Nieuwe Leven Lief!

5 november 2020 / Door Mieke Vulink

Lieve mensen,
terwijl ik vanochtend in de afstemming voor de Lichtcirkel ging, kwam deze voorbereidende boodschap binnen. Graag deel ik hem met jullie, want de Lichtcirkel is zich energetisch al aan het opbouwen. Iedere deelnemer pendelt nu heen en weer tussen ‘oud en nieuw’. Hoe krachtig en zwaar het oude soms ook lijkt; het is toch echt het nieuwe dat ons de ware weg zal wijzen!

***
Velen van ons zijn al jaren bezig met proceswerk. Een paar jaar geleden zei een vriendin tegen mij: “Moet jij niet eens gewoon van het leven gaan genieten?” Ik begreep die opmerking wel, en genieten, dat wilde ik ook wel. Maar de diepe drang om mijn innerlijke huis verder op te schonen woog zwaarder.

Als vanzelf kwam ik in allerlei transformaties terecht die noodzakelijk voelden om de weg naar het licht, naar de Bron, naar God – hoe je het ook wilt noemen – vrij te maken. Achter alles wat me blokkeerde en verblindde voelde ik een Aanwezigheid waar ik alles voor over had, om dáárbij te komen.

Nu weet ik dat het de Goddelijke Aanwezigheid in mezelf was, die me riep. Maar toen begreep ik nog niet zo waarom ik alsmaar die innerlijke drive bleef voelen, om alsmaar verder te gaan met zelfreflectie. Ja, het was ook waar; ik verlangde er minstens net zo hard naar om meer van het leven te kunnen genieten! Maar ergens wist ik dat ik al deze processen voorrang moest geven.

Pendelen tussen twee innerlijke huizen

Het was alsof ik op dat moment twee innerlijke huizen had. Natuurlijk is dit een metaforisch beeld. Maar het beschrijft wel precies de verschillende huizen (velden) die in mij aanwezig waren. Jarenlang pendelde ik alsmaar tussen beide huizen heen en weer.

Het ene, oude huis stond nog vol met stoffige rommel waar ik me aan stoorde. Er zaten mensen in verborgen hoekjes die ik eruit wilde hebben, omdat ze me enerzijds aan lasten uit mijn verleden herinnerden, en anderzijds meeliftten op mijn licht. Naast de voordeur hing een spiegel die me gezichten toonde waar ik niet blij mee was. Ik hoorde vaak de herrie van mijn eigen negatieve gedachten en struikelde over oude dingen die nog opgeruimd of weggedaan moesten worden. Ik voelde me er niet meer thuis, dit huis was niet bezield, en zoals ik me in dat huis voelde; dat was ik al lang niet meer …

De nieuwe Mieke helpt de oude

Hier woonde de oude Mieke! Het nog broze, maar wel in kracht toenemende deel van de nieuwe Mieke was haar aan het helpen om dit oude huis uit te bezemen. Alles wat we samen vastpakten om weg te doen had echter een heel persoonlijke boodschap, en die moest wel begrepen worden voordat het ook echt blijvend weg kon. Indien we die boodschap niet begrepen hadden stond het de volgende dag weer in het huis. Dit gold ook voor de mensen die we eruit wilden bonjouren; voordat we ze terugstuurden naar hun eigen energieveld moesten we wel eerst helder krijgen waarom ze al die tijd nog in mijn huis gebivakkeerd hadden.

De laatste spullen en mensen die uit het huis moesten waren het meest lastigst om eruit te zetten. Om hun boodschappen te begrijpen moest de nieuwe Mieke om raad vragen aan hogere dimensies. Nadat we samen nog enkele jaren bezig zijn geweest om echt schoon schip te maken waren we bekaf, maar wel allemaal klaar voor een verhuizing.

Bij God zijn is het leven vieren

In het andere huis wachtte er een zalige leegte en stilte. Het was er altijd zonnig en warm! Zo gauw ik binnenstapte voelde ik de energiebron van de krachtplek zelf waarop het nieuwe huis gebouwd was. Deze plek was rechtstreeks verbonden met de Goddelijke Bron, en op het moment dat ik de voordeur open deed kwam het Licht me tegemoet.

Alleen dat wat mijn ziel beroerde zou in dit huis een plek mogen krijgen, vond ik. Om hier onbezielde spullen neer te zetten voelde bijna als heiligschennis, want dit was eerder een Tempel dan een huis! Steeds wanneer ik eenmaal binnen was kreeg ik lucht, ruimte, zin om te dansen of te mediteren en ‘bij God te zijn’. In alle openheid en kwetsbaarheid kon ik hier gewoon mezelf zijn en alles toelaten wat er in me op kwam.

Wat me nog het meeste raakte was die voelbare, goddelijke Aanwezigheid die me zó geliefd en welkom deed voelen. Deze Aanwezigheid haalde het beste uit mij naar boven! Ik zag ‘haar’ (eigenlijk is deze Aanwezigheid vrouwelijk en mannelijk tegelijk) zelden, maar ik voelde haar wel altijd. Soms hield ze mij een spiegel voor waarin ik mijn ware Zelf kon zien. Whow … dat raakte pas echt! Want op dat moment besefte ik dat al die oude zelfbeelden niet meer klopten. Ik kon ze achter me laten, samen met het oude huis! Wat ik in de spiegel zag was mijn ware, Goddelijke Zelf. En die liet de tranen van ‘eindelijk Thuis gekomen’ over mijn wangen rollen.

***

Jij bent het ware, Goddelijke Huis op Aarde

Herken je iets in mijn verhaal? Vast wel, want dit is exact de overgang waar de meeste Lichtdragers nu al middenin zitten. Het is het loslaten van alle oude identificaties en vergissingen over wie jij zou zijn, en over wie jij zou moeten worden. De verhuizing staat symbool voor jouw groeiende verbinding met jouw ware, Goddelijke Zelf.

Een verhuizing naar een betere plek geeft altijd een heerlijk vooruitzicht, maar voordat het zover is … De periode die er aan vooraf gaat is intensief en vermoeiend. Het is een tijd van afscheid nemen, aanpakken en doorwerken, totdat het als ‘te veel’ voelt en je niet meer weet waar je de energie nog vandaan moet halen. Je moet je wortels losmaken uit de oude grond, en dat raakt ook weer van alles aan …

De laatste loodjes

Je herkent ook vast de behoefte om steeds minder vaak in het oude huis te zijn. Dat was een typisch 3D- huis waarin er altijd gewerkt moest worden. Er was amper tijd om van de schoonheid van de wereld om je heen te genieten, er was altijd wel iets dat ‘moest gebeuren’.

Een heel groot deel van je leven heb je besteed aan het vallen en opstaan, doorwerken en overleven, en vervolgens aan het opruimen van oude ballast.
Terwijl je de laatste dozen klaar maakte om naar de Kringloop te kunnen brengen, besefte je ook dat er ergens anders al op je gewacht werd.
Wij kunnen je zeggen: Je zult vreugdevol verwelkomd worden, als de verloren zoon of dochter die klaar is met de reis door de zware velden en nu naar huis terug kan keren. In die liefdevolle energie kun je rusten en helen, en zul je, bevrijd van oude lasten, het nieuwe leven willen gaan vieren.

De Lichtwereld is geniaal!

Vergeet niet om hulp van Hogerhand te vragen. Veel Lichtmeesters (zowel vrouwelijk als mannelijk) van gene zijde hebben zelf hun aardse reis afgerond. Zij kennen alle aardse verleidingen en valkuilen die je bij deze belangrijkste verhuizing tegen komt. Ze helpen je om de zinloosheid van de gehechtheid aan oude spullen te gaan doorzien.

Ze leggen uit waarom je grootouders, vader, moeder, partner, kind, leraren, vrienden of therapeuten nog op de bank zaten in jouw oude huis. Ze geven je precies op het goede moment een zetje om niet bij de pakken neer te gaan zitten! Wanneer de lessen geleerd zijn ontvang je op maat gesneden inzichten. Na alle “ahaaa’s” en “oh jaaa’s ” zul je de oude deuren voorgoed dicht kunnen doen.

Jij hebt lang genoeg in de materiële, drie dimensionale velden gewoond. Nu, of zeer binnenkort, zul je de grote oversteek kunnen maken naar je nieuwe huis. Hoe heerlijk is het om je te gaan laven aan de krachtplek die de Lichtwereld al die tijd voor jou in bewaring heeft gehouden! Zij zullen je altijd de best mogelijk versies van wat je nodig hebt aanbieden. Laat je maar voeden en verheffen, naar veel hogere dimensies waarin er niet meer gewerkt hoeft te worden. Daar zal de toewijding aan wat God-in-jou werkelijk wil er vanzelf zijn.

Het nieuwe leven is: Ontvangen!

Het is jouw geheelde vrouwelijke kant die jouw innerlijke man in jullie nieuwe Thuis zal helpen om uit de oude patronen van ‘doorzetten en volhouden’ te komen. Kijk dagelijks in de spiegel van je Goddelijke Zelf, dan ga je beseffen hoe waardevol je bent. Vanuit dat besef ga je moeiteloos aantrekken wat jou vanuit de hogere dimensies gegeven wil worden. Je hoeft er alleen maar open voor te staan!

En het mooie is: wanneer jij je gevuld en vervuld voelt zul je vanzelf gaan overstromen en dàt gaan doorgeven waarvoor je op Aarde bent gekomen. Nou, dat klinkt toch echt als ‘Laat maar komen’ he?! Heb het Nieuwe Leven Lief!

***

Dit was de eerste, voorbereidende boodschap van de Lichtcirkel die aanstaande vrijdag van start gaat (6 t/m 11 November). Afgestemd op alle deelnemers zullen we bemoedigende boodschappen, inzichten, meditaties en healings ontvangen uit hogere dimensies, van diverse Lichtmeesters en Engelen. Yeshua en Maria Magdalena zullen deze keer onze belangrijkste gidsen zijn, omdat zij als geen ander de bovenstaande ‘verhuizing’ op Aarde hebben meegemaakt.
Je ontvangt alles via het mailadres dat je opgeeft, en bepaalt zelf wanneer je je op de Lichtcirkel gaat afstemmen, via de boodschappen, meditaties etc.

Heb je zin om mee te doen, of wil je andere gelijkgestemden uitnodigen? Via de pagina die zich opent als je deze link aanklikt verschijnt meer info en de mogelijkheid om je aan te melden:

https://mailchi.mp/4474d173153f/inschrijving-lichtcirkel-nieuw-leven

Morgenavond ontvang je (als je je ingeschreven hebt) een volgende mail met meer praktische informatie over de Lichtcirkel.

Liefs van Mieke & Vincent ❤ ❤