Door diepe dalen en over hoge bergen

Door diepe dalen en over hoge bergen

4 november 2020 / door Mieke Vulink

Lieve mensen,

in deze tijd gebeurt er met iedereen onbevattelijk veel. We gaan door diepe dalen en over hoge bergen. Het is verrijkend, louterend, verheffend, bevrijdend, opluchtend en ontkrampend. Maar het is soms ook pijnlijk, zwaar, verwarrend en vermoeiend. Oude ritmes van dag en nacht worden verstoord, we worden uit alle patronen en houvasten los geschud zodat ons ego hoe dan ook zal openbreken. Alle schone schijn gaat aan diggelen, en wat overblijft is een prille, maar onverwoestbare Goddelijke Aanwezigheid in onszelf.
Al deze processen zijn dienstbaar aan ons ontwaken, als geboorteweeën naar een totaal nieuw leven dat volledig vanuit onvoorwaardelijke Liefde vorm zal krijgen!

Er wordt een appèl gedaan op ons uithoudingsvermogen, op ons geduld en op ons vertrouwen. De oproep van ons hogere Zelf om nu werkelijk als soevereine wezens via onze eigen innerlijke verbinding met de Lichtwereld onze weg naar het Goddelijke te vervolgen, kan niet langer genegeerd worden!

Bij velen begint ook het ego op te spelen; we worden nog opener, komen in een diepere overgave en daarmee komt zowel het donker als het licht meer naar buiten. Over dit hele proces ontstond gisterenochtend in alle vroegte een nieuw artikel, dat ik zowel op Facebook als op mijn website geplaatst heb.

De nieuwe tijd komt er echt aan hoor. De overgang van oud naar nieuw wordt volledig door het Christus Bewustzijn omarmd, en ondersteund door ontelbare Lichtwezens uit de hogere dimensies. We dragen ze innerlijk en energetisch al bij ons.
Het kost tijd om dit Christus Bewustzijn te belichamen en de nieuwe creaties vanuit dat bewustzijn op Aarde vorm te laten krijgen. omdat er nog veel oude vormen op Aarde aanwezig zijn die eerst afgebroken dienen te worden.

Dat grote delen van de wereld in een Lockdown worden gezet kun je vanuit een hoger perspectief ook als dienstbaar zien aan de geboorte van de nieuwe mens in het nieuwe leven. Temidden van het doorrennen in de oude wereld, en het door blijven zwoegen vanuit het oude mannelijke in de oude vormen, zijn steeds meer mensen vastgelopen. Zonder er een drama van te hoeven maken komt er een duidelijke boodschap naar boven: het is de hoogste tijd om te gaan schouwen naar alle patronen die ons zo ver van onze Bronverbinding hebben laten afdwalen.

We zijn nu letterlijk via een hogere hand stilgezet om te kunnen reflecteren op onszelf en op ons leven. Willen we zo doorgaan, met het vernietigen en uitputten van onszelf en de Aarde? Of heeft ons Goddelijke Zelf een veel beter plan, dat we nu eindelijk vanuit de rust kunnen gaan horen? Durven we dit veel liefdevollere plan ook serieus te gaan nemen, onze oude houvasten los te laten en ons innerlijk vanuit hogere dimensies te laten leiden?

***

Jullie, lezers van deze Nieuwsbrief, horen duidelijk bij de laatste categorie. Anders hadden mijn teksten jullie niet aangesproken en had je niet de Nieuwsbrief aangevraagd.
Rondom deze Nieuwsbrief van mijn website heeft zich een prachtige groep Lichtdragers verzameld van bijna 5000 mensen. Als we beseffen met hoe veel mensen we alleen al op dit kleine stukje Aarde vanuit de geest verbonden zijn, en ons allemaal naar het Licht richten; dat is toch heel bemoedigend!

Een deel van jullie heeft zich ook opgegeven voor de komende Lichtcirkel van 6 t/m 11 November ‘Heb het Nieuwe Leven Lief’. Sommige lezers halen de Nieuwsbrief en de Lichtcirkel wel eens door elkaar. Om het even heel helder neer te zetten:

* Nieuwsbrief

Wat je nu ontvangt is de Nieuwsbrief, die rond gaat in mijn netwerk. Deze heb je via mijn website aangevraagd. De Nieuwsbrief verstuur ik als ik wat te melden heb, zoals nieuwe artikelen (die ik meestal ook op Facebook post), of persoonlijke dingen die ik graag met jullie deel, omdat we veel van elkaars wegen herkennen.

* Lichtcirkel

Van aanstaande vrijdag 6 t/m woensdag 11 November hebben we de Lichtcirkel ‘Heb het Nieuwe Leven Lief’. De Lichtcirkel is een apart georganiseerd evenement waar je je dus ook apart voor moet aanmelden. Wanneer je deze Nieuwsbrief ontvangt ben je NIET automatisch ingeschreven voor de Lichtcirkel. Wil je wel meedoen met dit bijzondere online evenement, dan kun je deze link van ‘Lichtcirkel’ aanklikken; op de pagina die dan verschijnt kun je je onderaan aanmelden voor de Lichtcirkel:

https://mailchi.mp/4474d173153f/inschrijving-lichtcirkel-nieuw-leven

Als dank voor onze 24/7 inzet voor de Lichtcirkel vragen we een donatie. Het richtbedrag voor de gehele Lichtcirkel is €88, maar omdat we iedereen de gelegenheid willen geven om deel te nemen vragen we om een bijdrage naar draagkracht. Kijk dus zelf wat je kunt missen. Het is ook mogelijk om in meerdere termijnen of achteraf te betalen. We vertrouwen op ieders zuiverheid hierin.

Nieuwste Artikel over Ontwaken

Op mijn website vind je de nieuwste artikelen. Momenteel komt het ene artikel na het andere binnen, ik voel dat de Lichtwereld me echt inzet om veel boodschappen door te geven. Het is immers een historisch hoogtepunt en een prachtige ommekeer van de mensheid waar we nu samen voor staan!


Om jullie niet met mails te overspoelen zal ik niet ieder nieuw artikel in deze Nieuwsbrief zetten, maar op mijn website. Daar staat nu het nieuwste artikel, gisterenochtend geschreven:

‘Ontwaken: Bevrijdend, maar zeker geen peuleschil.’

Moge het je bemoedigen om vooral door te gaan op jouw weg naar bevrijding van alles wat liefdeloos was, waarmee je jezelf tekort hebt gedaan. Blijf je Licht voeden en houd de verbinding met jouw Goddelijke Zelf warm!

Veel liefs, misschien tot in de Lichtcirkel,

Mieke & Vincent