MATRIX VAN LIEFDE – LORD KUTHUMI

 

MATRIX VAN LIEFDE – LORD KUTHUMI

Michelle Fielding – Spiritual Coach – 30 Maart 2023

Transcript:

Dierbare lichtwezens,

Er is een keerpunt bereikt en er ligt veel vrede in het verschiet. Veel welwillende wezens hebben een raster van licht rond jullie planeet gecreëerd, wat jullie verzacht boven en beneden. Het web van Licht is een matrix van Liefde, Gods liefde. Alle wezens kunnen worden gevoed door de matrix van liefde door in elk moment geaard te zijn, door diep te ademen, door gewoon te zijn. Geen streven, alleen de goddelijke vibraties van de matrix van Liefde toestaan om over en door je heen te spoelen. Jij bent het kanaal om de cirkelvorming tussen Hemel en Aarde voort te zetten en te voltooien.

Je bent op dit moment gekozen om je aan te sluiten op de universele krachten van de matrix van liefde en een web van licht voor de anderen te creëren.

Terwijl de matrix van liefde je hart binnenstroomt, zend je een sublieme helende vibratie en frequentie uit. Iedereen voelt het, iedereen profiteert van jouw intentie om je hart te verbinden met de matrix van liefde: mensheid, dieren, insecten, planten, cellen en mineralen. Ze worden allemaal gevoed, genezen en in vibratie verhoogd door in de aanwezigheid te zijn van je voedende liefdesessentie.

Wezens van licht dragen de liefde van de matrix als een mantel, als een schild, en helpen je bij het navigeren door elke trillingsstorm, elke trillingsupgrade. De mantel van liefde zal je beschermen en voeden; de mantel van koesterende liefde van God, om je te cocoonen in een rustgevende resonantie, je zenuwstelsel te kalmeren en je te bevrijden van ongezonde gehechtheid aan mensen, plaatsen, emoties, gedachten en patronen.

De mantel is je toevluchtsoord, je voelt je vredig terwijl je je mantel van liefde draagt. Je voelt je beschermd als je je mantel van liefde draagt en je voelt je lichter en je voelt je vrij. Sta stevig met je voeten op de grond, sta met je hoofd en hart reikend naar de hemel. Verbind, adem diep. Breng vanuit de matrix van liefde Gods omhelzing naar beneden. Voel elke cel in je lichaam activeren.

Merk op hoe je je lichter voelt, meer energetisch afgestemd op liefde. Hart, geest en ziel, bewust, onderbewust en bovenbewust in alle tijden: verleden, heden en toekomst. Terwijl elke cel baadt in deze hemelse golf van liefdevolle energie, word je geheeld, word je verhoogd in frequentie en vibratie. Je loopt groter, je loopt sterker, je loopt met wijsheid, mededogen en integriteit. Liefde voedt je lichaam, je geest en je ziel. Adem vandaag de liefde van Gods matrix in, voel je verheven en gevoed. Voel vibraties van liefde die uit elke cel komen.

Sta deze trillingen toe om de anderen te helen. Je bent een baken van licht. Je brengt moeiteloos vibraties van liefde over naar ieder wezen vanuit het web van Licht, Gods matrix, en je bent eeuwig gezegend.

Dit was een channeling van Lord Kuthumi.

Vertaling: Agnes