Creëer Een Douche Van Compassie, Liefde En Begrip

Creëer Een Douche Van Compassie, Liefde En Begrip

Door: Michelle Fielding – 22 Juni 2022

We kunnen allemaal alleen het pad bewandelen dat we op dit moment begrijpen. In de richting, die we op dit moment opgaan. Met de kennis die we op dit moment bezitten.

Zo’n beetje bij elk ‘kruising’ staan de Engelen te wachten. Naarmate we meer leren, lopen we een hoger pad op. Alles wat we eerder hebben ervaren, ligt nu onder ons.

Als je neerkijkt op het pad onder je, zie je de anderen. Overlaad hen op hun huidige ervaringspad met de energieën van compassie, liefde en begrip.

Degenen op het pad boven je zullen hetzelfde doen, dus er is altijd genoeg liefde om rond te gaan.

Als je onder je kijkt, zie je anderen in hun dagelijkse strijd om te begrijpen vanuit hun huidige perspectief. Blijf hen een douche van energieën, compassie, liefde en begrip sturen.

Je lacht! Je glimlacht omdat je weet dat met jouw liefdevolle douche van compassie, liefde en begrip, zij kunnen en zullen slagen om naar hogere grond te gaan.

Je glimlacht omdat je nu jezelf en anderen kunt vergeven. Je kunt heel duidelijk ieders zich ontvouwende pad en reis zien.

Je draait je om en kijkt vooruit, je voelt je opgetogen, vreugdevol en optimistisch. Je loopt vol vertrouwen, de ene stap stevig voor de andere. Vanuit deze positie van nieuw perspectief is er vergeving.

Bedank jouw Engelen terwijl je loopt

Dank jouw Engelen als je lacht

Dank jouw Engelen, de weg voor je is helder.

Voor meer informatie over het bovenstaande en je reis met de Engelen is mijn boek ‘Ontmoet je Beschermengel’ te koop, klik hier

Michelle Fielding

Vertaling: wakkeremensen.org

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien