Voelt U Zich Wel Eens Onzichtbaar?

Voelt U Zich Wel Eens Onzichtbaar?

Door: Matt Kahn 9 Januari 2023

 

Maar al te vaak is een liefdesbombardement met oppervlakkige goedkeuring net zo weinig bevredigend als kritiek ontvangen. In beide gevallen voelt het alsof de ervaring meer met de andere persoon te maken heeft dan met u. Dat kan ertoe leiden dat u zich eenzaam en onzichtbaar voelt.

Hierdoor kunt u zich eenzaam en onzichtbaar voelen, omdat het ware geschenk dat u wilt ontvangen een weerspiegeling is van begrip vanuit het gezichtspunt van een ander. In werkelijkheid probeert u misschien te weten hoe goed anderen u begrijpen in een poging uzelf beter te begrijpen. En dus, wanneer iemand die zichzelf niet volledig begrijpt een groter begrip van zichzelf probeert te vinden in de misverstanden die bij anderen worden uitgewerkt, kan er alleen maar grotere verwarring, verdriet en teleurstelling worden gevonden.

Zodra u werkelijk begrijpt wie u bent, waarom u hier bent, en precies alles wat u kwam doen binnen het kader van uw individuele vorm, bent u in staat verbinding te maken en te communiceren met anderen – of u nu gezien, gehoord, gewaardeerd, over het hoofd gezien, genegeerd of ontkend wordt.

Hoewel u er misschien niet voor kiest om dit soort eenzijdige verbindingen regelmatig te koesteren, kunt u, wanneer dergelijke interacties bedoeld zijn, communiceren vanuit een ruimte van soevereiniteit en veiligheid die u bevrijdt van de last van verwachtingen.

Daarom leert u onvermijdelijk de bron te zijn van uw eigen diepste zelfbegrip. Dit gebeurt door uw aandacht naar binnen te richten, naar de heilige praktijk van liefdevolle zelfzorg. Want als je jezelf niet volledig begrijpt op het diepst mogelijke niveau, dan ben je misschien zelf het mysterie en het avontuur dat je hier kwam verkennen.

Op dit moment en bij elke ademhaling in uw leven, kunt u uw begrip van uzelf verdiepen als het mysterie van het bestaan dat alle dimensies, tijd en ruimte vieren als het prachtige kunstwerk dat u bent.

Wanneer het leven meer een mysterie is om te onderzoeken en minder een constant punt om te bewijzen, is het zoveel gemakkelijker om verbonden en betrokken te zijn met de heilige waarheid van de werkelijkheid die zich in u openbaart.

Ik buig voor de waarheid die u bent en eer het licht dat u laat schijnen – ongeacht hoe vaak of hoe weinig het uw bewustzijn binnenkomt.

Zoals altijd is dit slechts het begin van het meest onbevlekte ontwaken van het leven. Als een geschenk dat wordt geopend door de handen van de Kosmos, waar u wordt onthuld als het geschenk dat wordt ontvangen.

Alles voor het licht. Alles voor het leven.

Alles voor liefde,

Matt

Vertaling: Reinier