Op Dit Moment, Wil Het Universum Dat Je Weet…

Op Dit Moment, Wil Het Universum Dat Je Weet…

Door: Matt Kahn – 12 December 2021

Dierbare vriend,

Moge dit moment uitnodigen tot een pauze van diepe, oprechte reflectie. Misschien bevindt je je in een tussenfase van je reis – je bewust van wat niet langer resoneert, terwijl je niet zeker weet wat de volgende stap is, wat je moet doen, waar je naartoe moet, en zelfs wie je moet zijn van het ene moment op het andere. Misschien ben je emotioneel uitgeput, existentieel uitgeput en emotioneel uitgeput door de verhoogde snelheid van een snelle, door technologie gestuurde maatschappij. Misschien ben je zelfs minder tolerant voor de conditionering in jezelf en anderen terwijl je je een weg baant naar een helderdere horizon van totale levensvrijheid. Ik zeg dit allemaal om je te laten weten dat je niet alleen bent.

Terwijl zo velen van ons verspreid zijn over alle hoeken van de wereld, blijven we als lichtwezens met elkaar verbonden om elkaar te steunen door de ether, zelfs als we niet altijd binnen handbereik zijn. Mogen we dit moment van oprechte reflectie aangrijpen om meer vrede te hebben met wie we zijn, hoe dicht het ook bij elkaar ligt of haaks het mag lijken op het geïdealiseerde zelf dat zo gemakkelijk na te jagen en te achtervolgen is. Of dit moment nu aanvoelt als een opwindend nieuw begin, als een nieuw hoofdstuk van kwakkelen, of zelfs als nog maar één ademteug om nederig te overleven, ik bied je deze woorden aan als het licht in je wezen — dat tot je spreekt.

Je bent niet verloren, je bent niet minder-dan, je bent niet alles aan het verliezen, onwaardig, of onzichtbaar op welke manier dan ook. Je wordt wakker.

Maar al te vaak kan ontwaken meer voelen als een eeuwigdurende dood van wie we vroeger waren, hoe we ons gedroegen, een overgang uit de identiteit van de rollen die we speelden, en zelfs het verdwijnen van de resonantie van alle valse omgangsstrategieën die we gebruikten om het leven te micro-managen. Als een grotere uitnodiging tot een diepere Waarheid die al in je ontwaakt, houd dan de volgende woorden dicht bij je hart:

Waarheid is een betrouwbare stroom van licht, die trouw je reis van ontrafeling leidt, en alleen in staat is om de delen te ontmantelen die niet verder kunnen. Wanneer het ontwaken ons tot in de kern uitkleedt, kan zelfs het liefhebben van onszelf soms te veel voelen. Dit is het moment waarop we overgaan naar de stille “Ik hou van jou’s”, waar elke ademhaling die je neemt alle voelende wezens doordrenkt met een liefde die altijd wordt doorgegeven, zelfs zonder dat het de bedoeling is of wordt uitgesproken.


Terwijl we samenkomen en elkaar naar huis begeleiden, naar de unieke heiligdommen van onze goddelijke hartruimte, mogen we de tijd nemen om ons leven te zuiveren, onze reis te vereenvoudigen en de greep op elke graad van ambitie te versoepelen. Hoewel dit niet is hoe het leven voor altijd zal zijn, nodigt het uit tot een meer standvastige afstemming op de Bron als onze primaire ambitie en verlangen terwijl we onze weg banen door het tussengebied en daar voorbij. Door dit te doen, schenken we onszelf alles wat we nodig hebben, ongeacht de wensen, angsten of oordelen die jouw bewustzijn doordringen.

Aangezien je veel krachtiger bent dan je ooit zult weten, weerspiegelen deze diepe existentiële duiken misschien je diepte van veerkracht en bewijzen ze voor eens en voor altijd de heilige eeuwige Waarheid dat je bent, altijd bent geweest en altijd zult zijn.

Ik eer je licht. Ik ben zo met je. We zitten hier allemaal samen in. Samen als Eén.

Allen voor Liefde,

Matt

https://mattkahn.org

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org