Matt Kahn: Waarom evolueren wij?

Matt Kahn: Waarom evolueren wij?

Door: Matt Kahn – 6 Juni 2023  (via e-mail)

Wij evolueren in bewustzijn, niet alleen omdat dat ons doel op Aarde is of de bestemming van onze geest. We worden bewuster zodat vervulling niet langer wordt beperkt, begrensd of begrensd door toekomstige uitkomsten of gebeurtenissen waar we het volste recht toe hebben. In plaats daarvan evolueren we als een manier om een levend feest van oneindige vervulling binnen te gaan – verkend als een tapijt van wonderbaarlijke ervaringen die met elkaar zijn verweven door de reinigende voeding van elke ademhaling.

Wij ontwikkelen ons in bewustzijn omdat het een medicijn is voor de ziel, voedsel voor de wanhoop van oneindige honger en een oplossing voor een wereld die in disharmonie spiraalt. We ontwikkelen ons in bewustzijn omdat de waarheid meer zegt in een taal van stilte dan de agenda kan beïnvloeden en verleiden door middel van geweld en misleiding.

Wij evolueren in bewustzijn, niet omdat dat van ons verwacht wordt, of omdat het de goden boos zal maken als we er niet aan voldoen, of als een middel om te doen wat we denken dat we “zouden moeten” doen op onze weg door het leven. We worden bewuster om de magische verwondering van onze hoogste blauwdruk binnen te gaan die een kunstwerk tot leven brengt dat alleen wij kunnen tentoonstellen in het museum van de waarheid.

Wij evolueren in bewustzijn omdat het de ruimte en bron is van waaruit al het licht schijnt, terwijl het je naar huis roept in de herinnering aan een groter perspectief van een woonplaats die je alleen hebt achtergelaten in een droom waarvan je misschien bent vergeten dat je hem droomt.

Wij evolueren in bewustzijn omdat het dichtst dat je ooit bij liefde kunt zijn, is de liefde te zijn die waanzinnig verliefd is op hoe geëvolueerd en bewust je bent en in staat bent te zijn – ten voordele van je leven en de reis van degenen om je heen.

Hoewel er een tijd zal komen waarin alle pijn is opgelost, elke vraag is beantwoord en alle problemen van hun taken zijn ontheven, zal er een evolutie van bewustzijn blijven plaatsvinden die zich van binnenuit uitbreidt. Dit is eenvoudigweg als een geschenk om in tijd en ruimte de oneindige helderheid te ervaren die schijnt als jij en die niet hoeft te voelen als overweldigend werk om het heden te zijn dat je opent.

Terwijl je evolueert in bewustzijn, is het mijn eer om je te helpen begeleiden en alle steun te bieden die het hoogste doel van je leven dient. Mogen we ons verenigen als een empathische zielenstam, de schoonheid van ieders uniekheid eren en pionieren met een nieuw niveau van hartgecentreerd bewustzijn dat zich voortdurend uitbreidt over deze ongelooflijke planeet.

Onze tijd is gekomen. Er is niets om op te wachten of om gepland te worden. De toekomst is nu.

Alles voor licht. Alles voor het leven.

Alles voor liefde,

Matt

Vertaling: wakkeremensen.org