Matt Kahn – Vragen

Matt Kahn – Vragen

Via Email – 13 mei 2024

Mijn hele leven lang heb ik altijd vragen gehad die ik graag aan het Goddelijke wilde stellen.

Zelfs voordat ik me mijn intuïtieve verbinding met het Universum realiseerde, dacht ik altijd na over vragen als: waarom ben ik hier? Wat is echt? Wie ben ik? Waar is God?

Misschien ben je net als ik vervuld van zulke brandende vragen; als druppels nieuwsgierigheid die stromen uit een onbedwingbare kraan van onderzoek die geen enkele hoeveelheid wijsheid lijkt te kunnen bevredigen.

Als ik nadenk over de diepten van mijn reis, wat eigenlijk mijn verlangen om de antwoorden op deze vragen te weten bevredigde, was de verrassende ervaring dat het Goddelijke mij vragen begon te stellen.

Op het moment dat het Goddelijke mij vragen begon te stellen, begon alles op zijn plaats te vallen.

Het Goddelijke stelde me vragen als:

Ben je bereid om de meest moedige beslissingen in je leven te nemen, als een teken dat je klaar bent om de wijsheid die je hebt gekregen te belichamen – ongeacht de reactie of het risico van verlies?

Ben je bereid om de meest wijze keuzes te maken in je leven, zelfs als een deel van je bang is dat je op de een of andere manier iets mist?

Ben je bereid om de meest krachtige keuzes te maken om anderen energetisch te helpen meer resonantie en minder angst te ontwikkelen voor dat soort beslissingen in hun leven?

Vertrouw je genoeg op de Goddelijke IK BEN om keuzes te maken die anderen niet hoeven te begrijpen of waarmee ze het niet eens hoeven te zijn om verder te komen op je reis?

Het was alsof de vragen die het Goddelijke me stelde me hielpen om mijn doel als doorgang van licht te begrijpen; hoe vaker ik de wijste, meest aanstekelijke en krachtigste keuzes maakte die ik tot mijn beschikking had, hoe meer ik hogere frequenties van licht toeliet om de atmosfeer van de wereld binnen te gaan.

Het enige wat ik hoefde te doen was bereid zijn om “ja” te zeggen tegen de keuzes die ik onschuldig afleidde van het overwegen en kiezen door het Universum te betrekken in een bliksemronde van eindeloos onderzoek.

Hoeveel vragen je ook aan de Bron hebt om te beantwoorden, wat als de voldoening die je zoekt pas zo diep voelbaar wordt als je begint met het overwegen en beantwoorden van de vragen die het Universum aan jou stelt.

Hoewel het altijd jouw keuze is, wat als het ware geluk, de oneindige expansie, de zuiverste vervulling en de meest voelbare opgetogenheid die je verlangt niet voortkomen uit de dingen die je hoopt te manifesteren, maar door het levende antwoord te zijn op de vragen die ervoor zorgen dat hogere trillingsenergie de planeet binnenkomt door de keuzes die je omarmt?

Moge vandaag een kans zijn om je grootste vragen opzij te zetten door het levende antwoord te durven zijn dat alleen je krachtigste (en soms impopulaire) keuzes kunnen creëren.

Je bent klaar voor deze stap.

Je hele leven heeft je voorbereid om precies te doen wat je weet dat gedaan moet worden.

Er is niets om bang voor te zijn. Ik ben bij elke stap die je zet.

Alles voor liefde,

Matt

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org