Matt Kahn: Liefde

Matt Kahn: Liefde

28 december 2021

Op dit moment wil het Universum dat je weet: liefde is een innerlijk leidend licht dat ons terugleidt in onszelf om een thuis te herontdekken dat we nooit echt verlaten hebben.

Evenzo is liefde datgene waar velen bang voor zijn, simpelweg omdat het niet gecontroleerd kan worden door verstand, niet gedwongen kan worden door wil, niet gemanipuleerd kan worden door intimidatie, niet van iemands persoonlijke agenda kan bieden, en vaak verward wordt met de kwetsende acties die geuit worden door diegenen die we vertrouwden en waar we graag naar verlangden geliefd door te worden.

Hoewel liefde niet kan worden gecontroleerd, kan zij altijd in al haar prachtige glorie worden ontketend door hen die haar geven en ontvangen.

Dit is een van de meest wonderbaarlijke geschenken van het leven voor jou – om je pijn te helpen oplossen, je genezing te bevorderen en de horizon van je expansie te vergroten door de herinnering aan liefde te doen ontwaken, het eeuwige licht dat we zijn – alles ontvouwend door een reis van tijd, of je nu denkt dat je het goed doet, volhoudt dat je het verkeerd moet doen, niet kunt voelen hoe je denkt dat liefde zou moeten voelen, of wacht tot het van andere mensen komt.

Durf jezelf de steun van meer liefde te geven, niet minder, wat meer een leercurve is dan een noodzaak van perfectie.

Het maakt niet uit hoe hoopvol of hopeloos je lijkt te zijn, liefde is er altijd voor jou.

Liefde is er altijd als jij – ongeacht de details die in de omstandigheden binnenin of doorheen wervelen.

Alles voor de liefde,

Matt

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org