Matt Kahn: Echte Genezing

Matt Kahn: Echte Genezing

Door: Matt Kahn – 25 september 2023 – (via e-mail)

Echte genezing is niet altijd een kwestie van krijgen wat je wilt, maar van alles ontvangen wat je nodig hebt om je te helpen transformeren op je meest optimale vermogen.

Het is de bedoeling dat je een bepaalde hoeveelheid tijd doorbrengt in specifieke persoonlijke omstandigheden en verschillende bewustzijnstoestanden. Door gedurende specifieke perioden op een bepaald bewustzijnsniveau te zijn, bouw je de noodzakelijke druk op om de groei en expansie te stimuleren die nodig is om je naar je volgende hoogste bewustzijnsniveau te leiden.

Daarom is alles zoals het is.

Het is ook het verschil tussen in een proces zitten en een probleem hebben.

Als het leven als een probleem wordt gedefinieerd, lijkt er niets te veranderen totdat je anders kiest. Wanneer het leven als een proces wordt gezien, gaat het meer om jouw bereidheid om mee te stromen met de harmonie van het leven – of het nu schijnbaar jouw kant op gaat of niet.

Hoewel er verschillende keuzes moeten worden gemaakt, kunnen deze niet worden omarmd door jezelf onder druk te zetten. Zo is het leven ook niet altijd aan jou.

De tijd die je nodig hebt om in verschillende emotionele toestanden te verkeren om in en uit verschillende bewustzijnsniveaus te komen, spelen allemaal een sleutelrol bij de voorbereiding op het maken van de keuzes die je voorbestemd bent te kiezen. Of je het nu als een probleem of als een proces ziet, je levensreis is niet helemaal aan jou, noch volledig bepaald door de handen van het lot.

Het is een partnerschap van intimiteit tussen jou en de goddelijkheid, waardoor je je bewust kunt zijn van je keuzes zonder te geloven dat deze bepalen wat komt of gaat.

Vanuit deze ruimte van grotere hartgerichte openheid ben je vrij om te verkennen zonder dat je hoeft te micromanagen. Je kunt kiezen uit een ruimte met een hogere ethische integriteit, zonder gehechtheid aan uitkomsten of zonder te geloven dat veiligheid voortkomt uit meer controle.

Ongeacht de details van welk moment dan ook, je kunt in harmonie komen met de hogere dimensies van de werkelijkheid door bij elke stap liefdevol en eerlijk tegen jezelf te praten.

Of je nu loskomt, kapot gaat of klaar bent om open te breken, je verdient altijd meer liefde, niet minder.

Zelfs als je niet de liefde kunt voelen die je graag zou willen bieden, wees dan gewoon stil en weet dat de liefde van het goddelijke altijd aanwezig is.

Wat je ook doet of niet lijkt te voelen, je bent bezig je bewust te worden van wat er de hele tijd al is geweest.

Alles voor licht. Alles voor het leven. Alles voor de liefde,

Matt

Vertaling: wakkeremensen.org