Matt Kahn: Dit is Wat het Betekent om Het Licht te Verankeren

Matt Kahn: Dit is Wat het Betekent om Het Licht te Verankeren

Matt Kahn: August 4, 2021

De belangrijkste strategie van sociopathisch gedrag is het dimmen van het licht van anderen. Zolang het licht in anderen gedimd blijft, is er meer tijd in een collectieve lagere trillingsfrequentie voor dergelijke patronen om te bestaan en voordeel te halen uit degenen die in het zicht zijn.

De manier waarop sociopatisch gedrag het licht van anderen dimt is door zulk schokkend verwarrend en flagrant gedrag te vertonen dat het de empathie van een hart-gecentreerd persoon uitschakelt. Of hij het nu uit de eerste hand ziet, of persoonlijk aan de ontvangende kant van afschuwelijk gedrag staat, een hart-gecentreerd persoon sluit zich af in overlevingsmodus, en bestaat nu in hetzelfde rijk als de sociopaat.

Het is het rijk van de afscheiding; wij tegen hen en ik tegen jou.

Vanuit deze ruimte probeert een hart-gecentreerde persoon te redeneren met een sociopaat, en hem zelfs uit te schelden op zijn gedrag, alsof hij het vermogen tot zelfreflectie heeft of zelfs maar het vermogen om het belang van zo’n bewust instinct te erkennen.

Als een hart-gecentreerd persoon zich afwendt van zijn licht om een strijd aan te gaan met de wandaden van een sociopaat, stemt hij ermee in om alles te ontvangen wat de sociopaat te bieden heeft, in ruil voor de vluchtige gelegenheid om zijn oordelen te projecteren op een sociopatische toestand die er alleen maar door versterkt kan worden.

Dit is een onbewuste overeenkomst die bekend staat als ‘fair game’.

Als je een sociopaat een stukje van je geest wilt geven, moet je hun lagere trillingsdomein binnengaan en ermee instemmen hen te ontvangen, net zoals je erop staat dat zij jou horen. Dit is hoe woede werkt als een kracht van zelf-manipulatie, het transformeren van iemands strijd in een ander slachtoffer het voeden van de onverzadigbare dwangmatige honger van sociopathische neigingen.

Door grenzen te stellen, de bereidheid om weg te lopen in plaats van ruzie te maken, terwijl je je concentreert op de persoonlijke en globale veranderingen die een groter goed voor allen tot stand brengen, blijft een hart-gecentreerd persoon op één lijn met zijn licht – en helpt zo een duisternis te ontrafelen die niet kan bestaan zonder dat anderen ermee instemmen hun lagere trillingsdomein te betreden.

Dit is waarom, wanneer je je macht geeft aan sociopathisch gedrag, je altijd minder macht tot je beschikking hebt.

Met minder macht tot je beschikking, is de aantrekkingskracht om te confronteren als een manier om verandering te eisen. Dit plaatst je in de rol van een gefrustreerd kind dat verandering eist van de afstandelijke archetypische ouder – vaker wel dan niet het ouder archetype achterlatend met alle macht en het kind ongehoord, ongeldig verklaard, over het hoofd gezien, en ontkracht als gevolg daarvan.

Het bestrijden van sociopatisch gedrag is het kind meer dingen geven om te domineren en te controleren.

Dit betekent niet om weg te kijken. Dat zou een vorm van spiritueel omzeilen zijn.

Ik stel voor om zo diep in de toestand van sociopathische patronen te kijken totdat de pijn waar sociopaten zich voor verbergen gezien kan worden.

Als de pijn waar sociopaten zich voor verbergen door je bewustzijn wordt gezien, help je de duisternis op te lossen die nog een roofdier van de planeet verwijdert; of hun ziel nu klaar is om te vergaan of te ontwaken in de aanwezigheid van zelfverantwoordelijkheid.

Dit is wat het betekent om het licht te verankeren. Het maakt je los van de patronen van slachtofferschap om een vibrationele realiteit te creëren waar alle positieve oplossingen die verandering teweegbrengen gemanifesteerd, gezien en omarmd kunnen worden voor de redding en soevereiniteit van allen.

Of de verankering van je licht nu meer geëvolueerde vormen van wetgeving manifesteert, je helpt te focussen op kandidaten waar je liever op zou stemmen, je inspireert om geld en bewustzijn in te zamelen voor liefdadigheidsorganisaties die al de verandering teweegbrengen die je wenst, of een andere door de gemeenschap geïnspireerde beweging van vooruitgang bevordert, het is het licht dat je ankert door iemands pijn te zien in plaats van een oordeelsoorlog te voeren, dat elke vermeende ‘vijand’ in de handen van gerechtigheid levert.

Dit wordt allemaal gedaan door de Universele Wet en altijd in jouw naam – wanneer het geven van het goede voorbeeld jouw geschenk aan de wereld wordt.

Alles voor liefde, Matt

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org