Leeuwenpoort. Portaal Activering

Leeuwenpoort. Portaal Activering

Matt Kahn – 7 Augustus 2021

Ter viering van het Leeuwenpoort Portaal, dat morgen, zondag (8 augustus) zijn hoogtepunt bereikt, gelieve de volgende activatie te lezen of te herhalen:

“Ik roep de energetische verankering, wijsheid en steun van mijn spirituele gidsen, Opgestegen Meesters, Aartsengelen, de verlichte ouderen van mijn voorouderlijke lijn, mijn geliefde familieleden aan de Andere Kant, en mijn spirituele dieren op om onbevlekte ruimte te houden in elk van de vier heilige hoeken terwijl ik de  Leeuwenpoort – Portaal Activatie binnenga.

In overeenstemming met de Akasha kronieken, sta ik toe dat de Leeuwenpoort geactiveerd, gewekt en geopend wordt terwijl ik door dit portaal binnenga in een parallelle tijdlijn van mijn volgende hoogste zelf. Door door dit portaal te stappen, mogen alle genezingen die ik bereid ben te ontvangen voltooid worden, mogen alle activeringen en kristallijne DNA die ik bereid ben te belichamen geactiveerd worden, en mogen alle wijsheid, levensrichting en inspiraties in dienst van de glorie van een levensdoel die ik niet van tevoren hoef uit te zoeken, gerealiseerd, ontvangen en geopenbaard worden.

Overeenkomstig de Akasha kronieken sta ik toe dat alle geschenken van genezing, activering, ontwaken en transformatie geactualiseerd worden in de tegenwoordige tijd en verankerd worden als mijn nieuwe nulpuntveld, waardoor deze gloednieuwe realiteit die ik verwelkom aanvaard kan worden door het onderbewustzijn en gecodeerd wordt in het celgeheugen als mijn nieuwe blijvende staat van realiteit.

Ik aanvaard deze activering en elk geschenk waarvan mijn woorden verklaren dat ik bereid ben het te ontvangen, dat zich nu in het weefsel van de tijd integreert in precies het tempo dat mijn hoogste goed dient.

Ik aanvaard dat elk aspect van deze Leeuwenpoort evenzeer dient in het kantelpunt van de ascensie van de mensheid, terwijl ik elke persoon precies de hoeveelheid verbinding of ruimte bied om de complexiteiten en kwetsbaarheden van hun reis uit te werken.

Als en wanneer ik tijdens deze Leeuwenpoort, of op enig moment hierna, getuige ben van een mensheid die emotionele dichtheid zuivert terwijl zij zich identificeert met haar individuele of collectieve schaduw, kan ik de transmutatie van het oude oplossende paradigma ondersteunen door het licht van mijn nieuwe realiteit te verankeren als een ruimtehouder van de Ascensie van de Aarde.

Terwijl ik gebruik maak van de heilige uitnodiging en kracht van het Leeuwenpoort – Portaal om door de interdimensionale hyperruimte te stappen en in een nieuwe parallelle tijdlijn van mijn volgende hoogste zelf in vorm, moge ik mededogen, genade en vriendelijkheid bieden, van dichtbij of op afstand, aan iedereen die zich identificeert met de schaduw die wordt gezuiverd.

Mag ik getuige zijn van de pijn die zij begraven hebben, als een kans om te helpen hun bewustzijn weer tot volle bewustzijn te brengen. Ik bied dit bewustzijn aan als een geschenk van liefdevolle dienstbaarheid zonder gehechtheid aan resultaat voor wie of welke situatie dan ook.

Als en wanneer de verankering van licht overweldigend aanvoelt, fungeert het slechts als een teken dat herinnert aan de perfecte momenten om zelfzorg te betrachten.

Vanuit de diepte van mijn zielswijsheid weet ik dat elke keuze om voor mezelf te zorgen golven van bewustzijn door het Kwantumveld stuurt om anderen te helpen in het ondersteunen van hun eigen behoeften in plaats van zichzelf te veroordelen of met anderen te vechten.

In de naam van het brengen van blijvende vrede op Aarde, ongeacht hoe turbulent de golven van verandering eb en vloed zijn, accepteer ik de Leeuwenpoort Activatie die de Zielscontracten voltooit en de akkoorden doorsnijdt naar alles waar ik klaar voor ben om voorbij te gaan – met de grootst mogelijke dankbaarheid voor elke omstandigheid, persoon of uitkomst die mijn evolutie heeft gediend.

Dank u Akasha kronieken voor het compleet maken van de Leeuwenpoort Activatie.

Dank je wel spirituele gidsen, Opgestegen Meesters, Aartsengelen, de verlichte ouderen van mijn voorouderlijke lijn, mijn geliefde verwanten aan de Andere Kant, en mijn spirituele dieren voor het vasthouden van vlekkeloze ruimte in elk van de vier heilige hoeken en het blijven kenbaar maken van jullie aanwezigheid als het licht dat ik schijn, de adem die ik adem, de wijsheid die ik ontvang, de leiding die ik volg, en de waarheid die ik spreek die altijd verankerd is in de vibratie van vrede, eenheid, overvloed, heelheid, en liefde.

Hierbij accepteer ik de voltooiing van het Leeuwenpoort-Portaal en sta ik toe dat alle integraties zo snel, wonderbaarlijk en zachtaardig plaatsvinden als het altijd al bedoeld was te zijn.

Mogen allen gezegend worden door het Leeuwenpoort – Portaal, ongeacht hoe een persoon of groep de binnenkomende energieën en helingen interpreteert die onze Aarde binnenkomen. En zo is het.”

Alles voor liefde,

Matt

PS – Geniet alsjeblieft zo vaak als je wilt van deze krachtige activatie, vooral op zondag wanneer de energieën een piekcapaciteit bereiken.

Vertaling: Martien – wakkeremensen.org