Intuïtieve Update

Intuïtieve Update

Matt Kahn: 9 December 2021

Ik heet jullie welkom bij deze Intuïtieve Update ter ondersteuning van de tijdloze realisaties en de oprechte opluchting die jullie zo verdienen.

Als we beginnen, is het belangrijk om te onthouden dat de realiteit die jullie voor je ogen zien zich altijd gedraagt in overeenstemming met de Wet van Polariteit. Aangezien polariteit een balanceren van tegengestelden is, is het essentieel om te weten:

Een opstand in haat, geweld en angst vertegenwoordigt een collectief genezingsproces dat onvermijdelijk meer ruimte maakt voor mindfulness, moed en bekrachtiging om te dagen.

Versterkingen van hebzucht en onrechtvaardigheid zetten de toon voor grotere eenheid, gelijkheid en rechtvaardigheid om op te rijzen uit de as van alles wat verlicht wordt door het licht van bewustzijn.

Zelfs wanneer het lijkt alsof oordeel je omringt, is het een kans om het uitspelen van oordeel te herkennen als hoe oude paradigma patronen zichzelf uitbranden, waardoor er meer ruimte ontstaat voor diversiteit, waardering en eenheid om te stralen.

Moge de Wet van Polariteit je eraan herinneren hoe alles een tegenpool heeft, waar duisternis in licht evolueert en nooit achteruit gaat. Vanuit deze ruimte van herinnering ben je beter in staat je te richten op de genezing van je lichaam, de expansie van je licht te ondersteunen en de regulatie van je zenuwstelsel te voeden, zonder te veel te geven, mensen te behagen of de waarde van je persoonlijke grenzen niet te respecteren.

Zoals je misschien al bent gaan ervaren in de tweede helft van november, nodigt dit emotioneel-moeilijke seizoen uit tot een nog diepere winterslaapfase om het Universum, je team van Engelen en helende gidsen de tijd en ruimte te geven om je te helpen je niveau te verhogen naar een grotere 5D afstemming.

Terwijl deze tijd van een pandemie je misschien de kans heeft gegeven om meer stil te zijn, begeleidt deze uitnodiging je naar diepere niveaus van stilte en aanwezigheid door je te vragen om minder tijd te besteden aan het afleiden van jezelf met welke vorm van repeterend gedrag dan ook.

Voor ieder van ons kan dat anders zijn: het kan zijn dat je minder tijd besteedt aan het scrollen op sociale media of het scrollen op dating apps. Voor anderen kan het minder consumptie van bedwelmende middelen zijn, zoals alcohol, marihuana en plantaardige medicijnceremonies. Misschien betekent het minder series kijken op tv of urenlang online gamen.

Om je te helpen je volgende niveau van bekrachtigde belichaamde aanwezigheid binnen te gaan, kun je jezelf afvragen: wat zijn de steeds terugkerende dingen die ik doe om mezelf af te leiden, mezelf te verlammen van pijn en wanhoop te vermijden?

Hoewel zo’n vraag voor het ego als beschamend kan aanvoelen, is het gewoon een objectieve manier van vragen stellen om je te helpen alle sluimerende delen te doen ontwaken die een valse mate van veiligheid hebben gezocht in neigingen tot vermijding.

Omdat 2022 een versnelling naar 5D leven zal zijn, helpt het Universum je om momentum op te bouwen voor je meest ongelooflijke expansie door je te helpen tot rust te komen, stil te zijn en je te herinneren hoe kostbaar deze tijd van voorbereiding werkelijk is.

Het is een cruciale tijd om ons te richten op alles wat we werkelijk hebben, in plaats van ons te fixeren op alles wat we missen of wat we graag zouden willen hebben.

Als een manier om u te helpen op een nog dieper niveau in uzelf te berusten en de koorden door te snijden met de zich herhalende gewoonten die u gevangen houden in 3D patronen, kan dit een tijd zijn voor het gewaarworden van ongemakkelijke afstand tussen u en anderen. U kunt te maken krijgen met communicatiestoornissen, achtervolgd worden door mensen en niet weten wat de oorzaak daarvan is, evenals het beëindigen van relaties die zijn ontstaan vanuit uw kernwonden die eindelijk klaar zijn om geheeld te worden.

De sleutel in deze tijd is om in jezelf te reiken als je heilige ruimtehouder, in plaats van je af te zonderen door technologie of je pijn te verbergen in dwangmatige patronen en giftige relaties.

Omdat het ego in extremen leeft, is het gemakkelijk om overweldigd te raken door de hoeveelheid verandering waarvan je misschien merkt dat die nodig is. En toch, omdat je begeleid wordt door een oneindig wijs en liefdevol Universum, hoef je niet alles in één keer te doen, noch hoef je dat als excuus te gebruiken om je gehechtheid aan 3D patronen te verdiepen.

Misschien begint het met het zetten van je intentie door te zeggen:

“Lief Liefhebbend Universum, dank je wel dat je door mij heen werkt en alle patronen die mij machteloos maken opruimt, zodat ik mezelf rechtstreeks onder ogen kan zien, volledig van mezelf kan houden en anderen kan leren zien door de wijsheid van mededogen.

Dank U, Geliefd Universum, dat U mij helpt mijn kracht met liefde en vreugde terug te winnen als levende zegeningen ter ondersteuning van het grotere goed van allen. En zo is het.”

Omdat de Wet van Polariteit je helpt om de winterslaap van december te zien als een kans om oude patronen op te ruimen en momentum op te bouwen voor een steeds hogere katapult naar de 5D werkelijkheid, helpt het je ook om de acties van anderen te depersonaliseren.

Terwijl elk karakter een persoonlijk verhaal heeft dat verklaart waarom zij denken te handelen zoals zij doen, wordt elk karakter in en uit de baan van je leven bewogen, enkel en alleen om de precieze omgeving van omstandigheden te helpen creëren om je bij te staan in het diepere evolutionaire werk van je zielenreis.

Net zoals ik met het Universum heb bevestigd, kan ik je verzekeren dat er een tijd zal komen in een niet al te verre toekomst waarin een leven dat ooit leek op een spookstad van sociale interactie gevuld zal worden met meer leden van je zielenfamilie, evenals versies van elk karakter die beter passen bij het licht dat in jou aan het ontwaken is en zich blijft uitbreiden.

Omdat tijd in afzondering ofwel mogelijkheden schept om af te breken en open te breken ofwel verder begraven wordt door wanhoop, dient deze winterslaapfase in december als een kans om elke mate van ontkrachting of neiging tot zelfmedicatie van je af te schudden die je misschien hebt gebruikt om jezelf te kalmeren in deze onzekere tijden.

De sleutel is om jezelf niet te berispen of te kleineren voor de patronen die voor je liggen, maar om in plaats daarvan enthousiast te worden over wie je klaar bent om te worden en om het resterende kalenderjaar te gebruiken om de nieuwste jij naar voren te brengen voor de tijdlijnen die je kiest voor 2022 en daarna.

Terwijl het Universum uitnodigt tot een meer belichaamde relatie met stilte en aanwezigheid door de afleiding van anderen verder weg te plaatsen, is het een heilige tijd om:

Vind meer voldoening in het hebben van minder in plaats van het najagen van meer.

Dankbaarheid te verankeren voor alles wat je hebt en voor wie je aan het worden bent.

Los te laten dat je gehecht bent aan overconsumptie en repeterend gedrag.

Meer tijd in de natuur door te brengen als tegenwicht voor de tijd die je door technologie wordt geabsorbeerd.

Stabiliseer emotionele pieken en dalen met ademwerk en zelfliefde.

Het is belangrijk te onthouden dat de ups en downs van energetische stabilisatie je kunnen laten voelen als een paar verschillende karakters die in één lichaam leven.

Dit alles ontvouwt zich in een tijd waarin zo velen van ons hunkeren naar de verbindingen die we in het nieuwe jaar zullen hebben, het is echt een tijd om milder voor onszelf te zijn dan ooit tevoren.

Terwijl we elk de tijd nemen om ons voor te stellen welke versie van onszelf 2021 zal verlaten en het nieuwe jaar zal binnengaan, meer uitgelijnd in waarheid en gecentreerd in licht dan ooit tevoren, accepteren we de uitnodiging van de Bron om deze tijd te gebruiken om onszelf werkelijk te leren kennen voorbij onze oordelen, verlangens, wrok, ambities en spijt.

Vanuit mijn hart naar het jouwe, dank je wel dat je deel uitmaakt van deze wereldwijde evolutionaire verschuiving en dat je anderen helpt het licht te herinneren dat ze schijnen door meer van jezelf te houden, niet minder, ongeacht hoe iemand anders lijkt te zijn.

Alles voor het licht.

Allen voor het leven.

Allen voor Liefde,

 

Matt

 

 

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org