Elke Keer Dat Ik Dit Zeg, Wordt De Wereld Een Betere Plaats

Elke Keer Dat Ik Dit Zeg, Wordt De Wereld Een Betere Plaats

Door: Matt Kahn – 29 november 2022

Laten we, nu we samenkomen in een hartruimte van hulpvaardigheid en hoop voor de mensheid en de planeet, de tijd nemen om deze gebedsintentie uit te spreken:

Elke keer dat ik vriendelijker communiceer, mogen de oceanen gezuiverd worden. Elke keer dat ik mezelf of een ander liefheb, mogen alle voelende wezens de kracht van hun soevereiniteit terugwinnen. Met elke daad van vrijgevigheid, moge egoïsme een ander hart krijgen. Als ik toleranter word, mogen gelijkheid, kansen en een groter gevoel van saamhorigheid voor iedereen zijn. Elke keer dat ik dankbaarheid aanbied, moge wreedheid een humanere manier vinden om haar pijn te helen. Elke keer dat ik vanuit vriendelijkheid handel, moge de mensheid zich verenigen als Eén.

Als deze veranderingen en meer de wereld zijn die je wilt zien, begint het altijd bij jezelf. Het is niet de enige oplossing, maar het blijft de meest levensvatbare energetische optie die je altijd kunt omarmen op het pad van geïnspireerde actie.

Dit is het hart van eenheidsbewustzijn.

In de geest van dankbaarheid, dank ik u voor het schijnen van uw licht ten voordele van allen. Jouw levenskrachtenergie is een ongelooflijke bijdrage aan de expansie van de mensheid, die door jou stroomt, gewoon door precies te zijn zoals je bent.

Ik voel me vereerd om het Ene IK BEN van goddelijke perfectie te vieren, zoals het zo prachtig vorm en gestalte krijgt als een prachtig kunstwerk dat jij bent. Ik stuur liefde en zegeningen naar jullie met elk geschreven, gelezen en ontvangen woord – van mijn hart naar het jouwe.

Alles voor liefde,

Matt

Vertaling: wakkeremensen.org