Dit Is De Weg Van Het Nieuwe Spirituele Paradigma

Dit Is De Weg Van Het Nieuwe Spirituele Paradigma

Door: Matt Kahn – 7 maart 2023

Nu we een van de meest ongelooflijke evolutionaire sprongen in de menselijke geschiedenis meemaken, wil ik jullie bedanken en eren voor het licht dat jullie laten schijnen.

Of je nu moedig handelt in het aangezicht van wanhoop, of je voortdurend afsluit wanneer er verandering op komst is, zelfliefde is altijd het antwoord. Het zal de pijn misschien niet verminderen of de werkelijkheid mooier maken, maar het zal je altijd alles geven wat je nodig hebt om de onwrikbare steun, het onbegrensde mededogen en de onweerlegbare bron van vergeving te zijn die in het verleden afwezig was.

Van het eren van degene die elk detail over de toekomst moet weten alvorens een stap vooruit te zetten, tot het omarmen van degene die alleen twijfel kent, en zelfs het erkennen van degene die hunkert naar liefde, maar geen idee heeft hoe zich waardig genoeg te voelen om het te ontvangen…

Elke ervaring biedt talloze mogelijkheden om onze relatie met ons hart te verdiepen als een poort naar de eenheid van de Bron-energie.

Als een hartgerichte manier om het verleden op te lossen, wat als je de tijd zou nemen om degene die het overkwam te eren?

In plaats van te proberen de onrechtvaardigheden van het leven passief te aanvaarden, waarom niet hartstochtelijk de authenticiteit in jezelf erkennen die niet in orde kan zijn als iemand om welke reden dan ook wordt ontkend, vervolgd, geschaad, vervreemd, beschaamd of veroordeeld?

Wat als je jezelf niet verwijt dat je zo gevoelig bent, maar koestert hoe je van nature openstaat voor het ontvangen van het geschenk van het leven, hoe ontmoedigend of heerlijk elk moment ook lijkt?

Zelfs wanneer je niet in staat bent om lief te hebben, inspireert het simpelweg rusten in de zegen van “Moge dit moment me helpen lief te hebben als nooit tevoren” mijlpalen van groei die je ervaring verheffen, terwijl je energetisch bijdraagt aan de transformatie van anderen.

Wanneer de wereld wreed lijkt, worden we zorgzamer.

Wanneer we getuige zijn van het ondenkbare, reageren we met meer bedachtzaamheid.

Wanneer de wereld haar pijn ontkent, durven we ons ernaar toe te keren.

Als het leven op z’n donkerst lijkt, laten we ons licht schijnen om elk perspectief te verhelderen.

Dit is de weg van het nieuwe spirituele paradigma.

Ik ben zo dankbaar dat je hier bent als een belangrijk onderdeel van deze ongelooflijke missie.

Dank je dat je hier bent.

Alles voor de liefde,

Matt

Vertaling: wakkeremensen.org