Weer een nieuwe energie die binnenstroomt /16 juni 2019 / Martha Krul

Weer een nieuwe energie die binnenstroomt
16 juni 2019 / Martha Krul
Voel je het ook?
De golf is nu echt in aantocht.
Door de energie met water te vergelijken wordt het gemakkelijker om het te visualiseren.

Zoals ik al schreef: kijk naar de golf die nu op toeren aan het komen is. Door je in te stellen op die prachtige en ook krachtige energie, kan je die energie veel gemakkelijker in je systeem opnemen. Hij is aan het aanzwellen. Op kracht aan het komen. Nog volledig in opbouw om straks over ons heen te komen met alles wat daarbij hoort. Zo mooi om te lezen dat zoveel mensen er nu naar uit kunnen kijken. Hun angsten hebben kunnen loslaten voor de nieuwe instromende energie.
Allemaal harde werkers die hun eigen licht en liefde hoog in het vaandel hebben. Die hun eigen licht doorgeven en zo de cirkel vergroten van de mensen die zich mee laten voeren in deze krachtige, instromende energie.

Deze energie is er voor iedereen. Niet alleen voor de mensen die bewust met dit proces bezig zijn. Nee, deze energie komt over de hele aarde. Het is onderdeel van de transformatie van de aarde en al het leven op die bijzondere planeet aarde.

Steve Rother verwoordde het eens zo:

Wij staan allemaal op de ladder; ieder op zijn eigen sport. Jij gaat niet alleen omhoog….. de GEHELE LADDER gaat omhoog. 
Iedereen wordt door deze golf van energie beïnvloed.
Ieder doet dit proces op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Niemand is uitgezonderd op dit proces. Ben je hier en nu op aarde, dan ben je onderdeel van deze transformatie van Moeder Aarde en de zielen die daar nu in dit leven zijn.

Nogmaals stel je in op die krachtige kristallijnen energie van heel veel licht en liefde. Neem je tijd en je rust en voel dat die energie je weer gaat veranderen. Je gaat het allemaal nog heel anders bekijken. Je gaat steeds kijken vanuit een ander perspectief.
Weet dat alles en iedereen verbonden is met elkaar.
Voel dat wanneer je I AM zingt op je eigen toon (want ook ieder kwam op aarde met zijn/ haar eigen toon en die ken je onmiddellijk) je in alle rust transformeert en je naar grote hoogten in je energie trilling zal brengen <3
Namasté,
Martha