Stralen en blij zijn in de 5e dimensie /18 april 2019 / Martha Krul

Stralen en blij zijn in de 5e dimensie
18 april 2019 / Martha Krul
Je hebt de uitnodiging voor het feest van de 5e dimensie ontvangen.
De oversteek van de 3e naar de 5e dimensie is niet voor iedereen even gemakkelijk.
Levens lang hebben wij ons onder de druk van levensproblemen gevoeld.
Het was voor iedereen een les om zich goed staande te houden.
Je had geen keuze, je moest heel hard werken om niet onder je problemen bedolven te raken. Daarom is deze overstap naar de 5e dimensie ook niet zo maar vanzelfsprekend. Je bent zo gewend om te moeten “werken” aan jezelf. Nu komt letterlijk ineens de hemel op aarde. Dat kan je toch niet bevatten als weldenkend mens? Laten wij daar maar gewoon eerlijk over zijn. En toch is het zo.
Ja, de invloed van die hemel waar wij altijd zo naar gekeken hebben. Waar wij van binnen zo naar verlangd hebben. Die hemelse sfeer is nu in de 5e dimensie naar ons gekomen. Je hebt nu de keuze om je daar volledig mee te verbinden door je open te stellen en je hart te volgen. Dat klinkt heel gemakkelijk, maar dat is het natuurlijk niet.

Nogmaals zie die 3e dimensie als een koffer met oude, sombere kleren. Wij zitten nu in de periode van het licht. Frisse kleuren van mooie pasteltinten sieren nu je lichaam. Je chakra’s hebben die kleuren al lang aangenomen. Nu is het aan jou om je, vooral aan jezelf, te laten zien in die nieuwe kleding. Je mag die oude koffer inleveren. Laat hem achter, dat zijn kleren die de mooie transparante mens niet sieren. Daar kan je niet mee vliegen en je vrij bewegen. Maak je keuze.
Er komt nog veel meer licht en liefde aan. Door in die zware kleding te blijven staan, kan je niet vliegen en stromen. Die oude jas daar zitten zelfs de zakken nog vol met loden lasten. Hoe kan je dan naar die hemelse sferen komen? Het is aan jou om die keuze te maken. Ga je mee naar het licht? Ga je mee in de verbinding van al die binnenstromende liefde? Je gaat toch ook niet met die oude jas naar een vrolijk feest? Laat die 3e dimensie achter je en kies voor het licht. De uitnodiging om naar dit licht te komen en je ermee te verbinden heb je al lang ontvangen. Ja echt.
Je hebt al lang momenten van dat licht en die liefde gevoeld. Maar je had het gevoel dat JIJ niet uitgenodigd werd en je bent weer terug gegaan. Dat was niet waar. Dat heb je jezelf verteld. Iedereen is uitgenodigd. Laat die oude, zware jas in die koffer. Laat het bewust achter en ga naar het feest van het licht. Je wordt keer op keer opnieuw uitgenodigd. Het feest is aan de gang en gaat door. Je bent niet te laat. Neem de beslissing om NU te gaan. Daarom ben je naar de aarde gekomen.
Er zijn geen redenen meer om die uitnodiging niet aan te nemen. Het is aan jou om de keuze te maken en NU de overstap te nemen.