Vreemde weersomstandigheden in de afgelopen tijd!

Vreemde weersomstandigheden in de afgelopen tijd!

Door Marcelius

Vanaf juni hebben zich nogal wat extreme en vreemde weersomstandigheden voorgedaan over de hele wereld.
Ik kwam een aantal video’s tegen en vond dit nogal merkwaardig. Per (toeval) kwam ik deze tegen en beleefde het gevoel dat de Aarde zich wraakte en gevoelsmatig voelde het als schoon schip te maken. De Aarde maakt zich op voor de strijd tegen het misbruik van de aarde en dat kan niemand tegenhouden de Aarde leeft en stelt nu grenzen. Niet alleen de Aarde maar ook in het universum zijn de veranderingen zichtbaar en deze tijd wordt ook aangegeven als zijnde eindtijd, maar vooral ook het nieuwe begin. Over dit alles hebben wij geen macht maar is een ”noodzakelijk kwaad” zoals gezegd. De tolerantiegrens is meer dan overschreden in de duizenden jaren van misbruik.

Het is wederom oorlog vandaag, 11 en 12 juni 2021 worden wij enorm enorm besproeid door chemtrails, met diverse gifstoffen.
Naast de vaccins worden ook de 5 G stralingen ingezet. Het lijkt wel of ze alles op alles willen zetten om de macht te blijven behouden.
Uiteindelijk zou je kunnen denken dat zij het niet kunnen redden. Omdat dit niet langer wordt getolereerd door de mens, aarde en het universum.
Persoonlijk geloof ik hierin en dat heeft ook te maken met wat ik weet over de toekomst. Dit is moeilijk uit te leggen omdat ik diverse informatie vanuit bepaalde bronnen heb gekregen dat alles zal lopen zoals het de bedoeling is. Met andere woorden, blijf jezelf  heb vertrouwen en sta klaar om de nieuwe energieën te ontvangen. Er zal een bepaalde krachtbron ontstaan die de mensheid helpt in de evolutieprocessen om daar te komen waar wij horen te zijn. En alles zal anders voelen maar vooral zonder angst. Zie het als een Upgrade met andere kennis en Macht.

Hier 4 video’s van de weersomstandigheden, echt bizar.

https://youtu.be/J-vNJwbHqL8
https://youtu.be/sAsLidtd0h4
https://youtu.be/masWhL5EYeM
https://youtu.be/49xp248lTxM

Marcelius Medium Healer