VAN MENS NAAR SPIRITUEEL WEZEN / Door: Xandra

VAN MENS NAAR SPIRITUEEL WEZEN 

Door: Xandra – 10 April 2021

Ik probeer mijn ervaring met u te delen die mij de afgelopen nacht overkwam. Ik werd wakker rond de klok van 2 uur, er was een diep gevoel en een weten een nieuwe setting in mezelf. Men praat over de donkere nacht van de ziel die dus maanden kan duren, maar men kan meerdere donkere nachten van de ziel in het leven beleven en ervaren. Ook plotseling een soort van donkere nacht van de ziel waarbij  je als het ware de ziel op voelt stijgen met hevige pijn en daarna is het verdwenen, achterlatend een nieuw weten, een nieuw gevoel, een opening.

Ik kreeg de afgelopen tijden in mijn dromen te maken met oorlogen en ook oorlogen die ik mogelijk in vorige levens had beleefd. Ik kreeg de kans om in alle rust deze zaken te verwerken in deze tijden te healen. In deze wil ik niet teveel afwijken van wat ik eigenlijk met u wil delen.

De mensen om ons heen bevechten veelal de nieuwe situatie en ook ik heb hierin mijn bijdrage het afgelopen jaar gegeven. De belevenis die ik ervaren heb en tot mij heb mogen ontvangen, waar ik dankbaar voor ben, is dat we daadwerkelijk in een nieuwe wereld zijn aangekomen. De wereld die was bestaat niet meer alleen nog in ons programma in onze oude denk en leefwijzen zoals we die kennen. Dit alles is en was altijd al een illusie, we gingen naar het theater, we gingen naar de bios of naar een pretpark….en in deze wereld met als ons weten wat was is niet meer….de schaduwen die politiek bedrijven zullen ons zoals altijd de illusies voorhouden. Wat er daadwerkelijk gebeurd is is dat er een soort verschuiving is geweest een soort overstap naar een wereld die lijkt op de wereld die we hadden, alleen in deze wereld is het ego niet meer van toepassing.

Het dragen van mondkapjes, het vaccineren, het alles willen afnemen van de mens betekent dat we aangeland zijn in de spirituele wereld de 5e 6e 7e dimensie of hoe we die dimensies ook in getallen noemen willen.

Alles is in deze wereld gericht op  het spiritueel in jezelf zijn, het verbinden met dezelfde level contacten, het verbinden met de natuur, het verbinden met het universele en dit is meer dan ooit tevoren.

We zijn immers spirituele wezens in een menselijke ervaring geweest. De menselijke ervaring wordt nu de spirituele ervaring en voor velen die het bevechten en voor velen die nog in het systeem vasthouden denkende in hoe het was zullen des te meer ervaren dat het andere systeem niet meer is.

We zijn aangekomen we worden beschermt door andere planeten of juist hetgeen waar wij vandaan mogen komen. Het gevoel dat ons eigenlijk lange tijd iets voorgehouden is als soort van kleuters, brood en spelen, zo genoemd. Dit waar wij nu aangekomen zijn is het echte serieuze Wie Wij Werkelijk Zijn, het is nu de bedoeling om te creëren vanuit ons zelf, in deze wereld is geen ego.

Waar het ego nog verblijft bij andere zul je merken dat je je daardoor niet meer gelukkig zult voelen en ervaren dat mensen uit je leven stappen die nog niet klaar zijn voor deze versnelde renovatie aarde of te wel de echte spirituele wereld.

De mensen horen ook niet meer bij je en laat ze los, laat ze gaan. De mensen die nu bij je horen zullen een herkenning en een gevoel geven van EENHEID zonder strijd, angst of beperkingen.

De schaduwwereld, de poppetjes in de politiek, spelen enorm in op deze nieuwe vorm door angsten te creëren. Alles hoort bij het proces om ons spiritueel leven neer te gaan zetten en dat wil niet eens zeggen het neer zetten in 3d want er zullen meerdere vormen mogelijk zijn.

Het is een algehele beleving en gevoel dat bij mij aangekomen is dat het bevechten ervan, jou alleen oplevert dat je de schaduwen van energie voorziet, het bevechten van iets wat niet meer is,  iedereen wil hun vrijheid terug / de werkelijke vrijheid is begonnen. Dat wil zeggen de spirituele vrijheid is begonnen, we zijn niet meer op planeet Aarde zoals die was. En hoe die was was ook een illusie, wat ik al aangaf  brood en spelen.

We zijn allen aangekomen en velen met ons die nog in de schijnwereld verblijven met ego zullen ons hard nodig hebben voor hun ontwaken.

Mocht u vragen hebben of een consult wensen met mij dan ben ik bereikbaar paramacxa@gmail.com
Relatie medium Regressie therapeut Xandra

Met heel veel liefde mocht ik dit bericht met u delen.

Xandra

Als u ons wil bedanken
is een donatie  van harte welkom.