THE GARAGE

THE GARAGE

door Marcelius en Wakkeremensen

Hier smeden wij onze snode plannen in het teken van 4. Het samenkomen van 4 gelijkgestemden met een grote visie voor verbetering en verandering voor de toekomst. MMXI

Numerologies gezien staat No. 4 voor de unieke energie die verbonden is met de aarde. Wilskracht, vastberadenheid, krachtig in de materie. Verantwoordelijkheid, gemotiveerd en betrouwbaar.
Zorgen voor diegene die aan onze zorg zijn toevertrouwd. Inzichtelijk en situaties in goede context zien.

Onze aangeboren zakelijkheid in spiritualiteit en het praktisch denken om jullie naar het hoogste levensdoel te helpen, proberen wij een rots in de branding te zijn. Mede door kracht en flexibiliteit proberen wij het evenwicht te brengen waardoor jullie analytisch & intuïtief inzichten kunnen ontvangen.

Balans in onze berichtgeving is dan ook zeker van belang, natuurlijk, de steeds onmenselijk en onrechtvaardig wordende situatie in dit wereld(Plandemie)spel, zou zomaar onze volledige aandacht op kunnen eisen, en ons van een veel belangrijker aspect van het leven af kunnen leiden. Spiritualiteit ligt aan de basis van de oplossing van alle problemen in de wereld, en dat is waarom een juiste balans in berichtgeving zo belangrijk is voor ons en iedereen.

Onze websites en die van vele anderen hebben een doelstelling nl. het belichten van zaken die zich in deze huidige tijd afspelen. Het is niet gemakkelijk om de inzichten te laten indalen en vaak is het niet te geloven. Maar wel nodig. Wij brengen de ontwakening in de kracht van het licht en dit gebeurd nu wereldwijd!

De veranderingen gaan komen, misschien nog niet volledig zichtbaar, maar de afbrokkeling wordt al waargenomen. Steeds meer groepsvormingen ontstaan, deze zijn voortgekomen uit mensen die in vereniging samen 1 vuist maken tegen de huidige beleidsvorming. Velen worden al echt Wakker.

Het is fijn dat dit steeds meer plaats vind in de wereld van gekte.
Wij danken u allen voor het mens zijn.

Team MMH & WAKKEREMENSEN