Soulmates / Door Xandra

Soulmates

7 mei 2021 / Door Xandra

De lente is begonnen en de liefde hangt in de lucht.
Het is natuurlijk een zo mooi gevoel de liefde het genieten van elkaar en de warme genegenheid die je elkaar mag geven. Het bijstaan van elkaar tijdens de mooie maar ook moeilijke momenten in het leven.

Het gebeuren en de gehele ervaring van de soulmate relatie is de eenheid te ervaren waar je altijd zo naar hebt verlangt, het puzzelstukje is compleet.

Echter hebben we soulmates maar ook de twin flames en tweelingen stralen karmische verbindingen wat weer andere intense belevenissen met zich mee brengt. Dit is allemaal vaak niet te bevatten wat dit met een mensen leven doet..

De vragen waar het vaak om gaat: komt hij of zij terug in mijn leven, het aantrekt en afstoot cirkeltje..en de persoonlijke ontwikkeling die hierin meespeelt. De ontmoetingen kunnen wisselend zijn, maar ook lange tijden tussen zitten en natuurlijk kun je ook met de persoon samen leven.

De liefde het mooiste & magische in deze wereld met vele vragen en antwoorden die we zoeken. Zelf begeleid ik mensen en coach ik mensen zodat ze sneller samen kunnen zijn of zaken beter kunnen verwerken en plaatsen en dat geeft de mensen rust en zekerheid ervoor terug.

Neem gerust een kijkje op mijn website:
http://soulmatehulp.nl/
Medium Xandra
Expert Relaties

Mail voor een telefonisch consult paramacxa@gmail.com