Leef Liefde ………..

LEEF LIEFDE ………..
8 september 2019 /Door Marcelius

Wat is nou eigenlijk liefde, iedereen praat hierover en wil dat ervaren. Als je eerst eens de liefde ervaart voor jezelf en in jouw zelf dan is er geen afhankelijkheid van een ander.

Maar als je iets kan delen met een ander die resoneert op jouw frequentie dan pas is het verenigbaar. Liefde is ook iets om te doen voor een ander zonder een tegenprestatie. En dat geeft een geweldiggevoel.


Liefde is overgave

De spirituele mens is aan het groeien en zoekt zielscontact met diegene die bij jou hoort. Wij zijn gegroeid van 3D naar 5D. Wees je daar bewustvan!

Het heeft nogal wat voeten in aarde gehad, veel tegenstand, weerstand en verdriet. De teleurstellingen waren zwaar. Maar de tijd is aangekomen voor de verandering en vooral verbetering.

 
Je gaat dat krijgen wat nodig is en niet wat jij wilt. Het grotere plan heeft iets anders in petto en dan is aan jou de keus ga je hierin mee of niet. 

Het is opletten naar de vorm van synchroniciteit er komen aanwijzingen, dit kan gevoelsmatig zijn of je krijgt het letterlijk te zien. WEEST NIET BANG, laat je meevoeren door de stroming die NU gaande is en niets zal meer hetzelfde zijn. Maar vooral beter.

Help elkaar, wees lief voor elkaar en dan is een ander ook lief voor JOU.

In liefde voor jullie allemaal!

Marcelius Medium Healer