Freedom Fighters

Freedom Fighters

20-2-2021 door Marcelius


Wij en velen met ons hebben een keuze gemaakt, alle poppenkast scenario’s zijn zodanig belicht dat er alleen nog de leugen overblijft.

Het gestoelde elitaire pluche werd bekleed door list, leugen en bedrog en doordrenkt met geselecteerden voor hand en spandiensten.

De mensheid wereldwijd, is slachtoffer geworden van het onrecht wat bijna overal plaats vind. Doormiddel van Massa Hysterie creaties werd de mensheid overweldigd en bewerkt door 24 uur per dag Main Stream Media over ons heen te storten met als doel gehoorzaamheid.

Het zogenaamde super gevaarlijk virus moest bestreden worden, veel onzinnige en omstreden maatregelen werd gelanceerd. Er was maar 1 oplossing: Lockdown, avondklok, en veel winkels moesten gesloten worden (Ondernemers tot faillissement gedreven). De trein naar de afgrond is bij deze gerealiseerd en vele slachtoffers zijn er de dupe van. The Great Reset 201 reductie van de mensheid.

Voor versnelling van hun proces proberen zij iedereen te vaccineren wat regelmatig met de dood moet worden bekocht. (Monsterlijk)

Om alles nog wat duidelijker te maken hebben wij 2 Video’s waarin een heldere uitleg wordt gegeven wat er op de achtergrond speelt.

De Gulden Middenweg: https://youtu.be/djT0P6pMEhI

Erik Boomsma: https://www.facebook.com/BoomsmaErik/videos/10161018908641164/?t=3519

Vaker hebben wij gepleit voor vereniging of aansluiting omdat vanuit samenwerking een grotere kracht met zijn allen in eenheid meer weerstand kunnen bieden in deze hachelijke situaties. EENDRACHT MAAKT MACHT. Mocht u zich geroepen voelen dan vernemen wij graag van u.

Samenwerkende Websites:

Marcelius Medium Healer

Bodemloze Beeldentuin