De nieuwe tijd en de liefde / door Xandra

De nieuwe tijd en de liefde

5 Maart 2021 / Door Xandra

Voor degenen die op ziel niveau  al ver geheeld zijn beginnen steeds meer in overeenstemming te komen met de nieuwe bedoelingen. Vanaf 2020  en de volgende jaren zijn jaren waarin we een overgang mee mogen maken naar de nieuwe wereld waar we ons nu al in bevinden.

Mensen die nu voor zichzelf kiezen, worden blootgesteld aan nieuwe waarde en voelen al dat er nog weinig eer te behalen valt in het aangaan van een huwelijk volgens oude waarde die eerder misschien reden voor een huwelijk waren.

Relaties vanuit niet geheelde velden, die dus berusten in een les van karmisch leren.

Ons omgaan met de uiteindelijk zielen relatie die we aangaan en voor ons is in dat tijdstip de bedoeling is en zal onze laatste incarnatie zijn. Het zijn  allemaal slechts voorbereidingen op een werkelijke vrije relatie, met echte liefde die vele lagen bevat en hoe dan ook naast healing ons hele leven beïnvloed en spiegelt wie wij op zielen niveau.

Zonder innerlijke bespiegeling vanuit een soul mate of tweelingziel twin vlam zouden we nooit die drang tot healing en een betere versie van wie je bent en zou willen zijn. Ook kun je de vraag direct beantwoorden: Is hij de ware? De ware is namelijk altijd op het juiste moment in je leven om vandaar uit je groeiproces te doorleven

Het kan een kracht zijn maar ook dingen waaraan we mogen werken als bepaalde liefdes energieën van je zielsverwant, tweelingziel, karmische relatie of twin vlam  en wanneer je deze door elkaar haalt, dingen interpreteert die anders bedoelt zijn als dat werkelijk bedoeld mag worden.

We mogen leren eerlijk te kijken naar wie wij zijn, wat onze rol is op zielen niveau en die persoon mogen zijn  wie we werkelijk zijn.  Leer zien en voelen die voor jou bedoeld zijn om te worden wie je werkelijk bent. weet diep binnenin, wat we werkelijk voelen is.

Natuurlijk zit u vol met vragen: Is het de uiteindelijke liefde? Komt er iemand op mijn pad en wie is die persoon? Ga ik scheiden? Ga ik mijn twin vlam nog ontmoeten komt hij /zij terug?

Allemaal vragen die ik voor u mag en kan beantwoorden vanuit mijn passie en liefde voor het vak Mediumschap en met  warmte uitgebreid heb als Expert Relatie medium, tevens coach ik veel mensen op dit gebied en geef prognoses en advies met gegarandeerd verbluffende resultaten. Anonimiteit en kwaliteit gewaarborgd.

Bel mij 0682898175
Mail mij paramacxa@gmail.com
Boek nu uw nieuwe tijd en de liefde consult

Relatie medium gespecialiseerd!

Xandra