De Nieuwe Maan op 11 februari 2021

De Nieuwe Maan op 11 februari 2021

door Marcelius

De eerste blik op de nieuwe maan horoscoop laat ons zien dat het duidelijk een positieve kant heeft. Het is gericht op de helft van jullie, de contacten zijn nu belangrijk, waarvan geacht wordt om ”beschermd” te zijn. Hoge spanningsvelden zijn hierin al duidelijk zichtbaar; (rode aspecten + de stellium in Waterman).

Deze keer gaat het over de grote Mindfulness voor ons. Voor de Waarheid en voor de kinderen (Maagd AC, Mercurius H1 + H12 in 5). Ook gaat het om de overheid (Mercurius H10), en niet iedereen is nu voldoende voorbereid op wat er gaat komen. Althans in de komende 4 weken komt de kou die vanuit het oosten naar binnen sneeuwt. We zijn benieuwd om te zien of de overheid iets organiseert – bijvoorbeeld het sturen van voldoende evacuatievoertuigen naar de sneeuwgebieden, het verzorgen van daklozen, enz. In plaats van dagelijks te stimuleren dat er onzinnige inentingen plaats moeten vinden – zonder goed geïnformeerd te zijn –  Maar nu moeten we zeer flexibel reageren op het gebied voor de hulp aan mensen. En is het wenselijk om ook veel aandacht te besteden aan de kinderen.

Naast de lockdown, avondklok en contactbeperkingen, is er nu de kou die het verblijf buiten nog meer beperkt. U kunt het zien op de Stelling Waterman en alle 6 planeten zijn er vrijwel in omsloten (Huis-tip 5 in Steenbok + Huis tip 6 in vissen). Dus we kunnen er nu echt niet uit, behalve voor korte wandelingen of winkelen indien mogelijk en zolang de aanvoer nog werkt. We leven onder barre omstandigheden (Waterman tekenen van de leeuw), en sommige willen vechten voor hun leven (Mercurius Qu. Mars). Het spreekt vanzelf dat er geen onnodige risico’s worden genomen. De media blijven proberen om de mensen te onderdrukken met hun propaganda (Pluto H3 in 4), deze veroorzaakt angst voor degenen die alleen maar kijken naar de MSM.

De ontwaakten zijn vrij optimistisch en organiseren met een groot hart voor hulp in de buurt (Venus Konj. Jupiter). De nieuwe maan is ook ingesloten en signaleert dat dit een strijd is voor het leven (Sun Qu. Mars). Het is een maand waarin onze vechtlust verder zal ontwaken, geestelijk en in de ware zin. (Pallas Konj. nieuwe maan). Het verlangen naar bevrijding is groots en met onze wilskracht moet dat lukken.

Men moet zich kunnen aanpassen aan het onvermijdelijke (Saturnus H5 in 5) en het steeds toenemende verlangen naar bevrijding creëren dit is een onverzoenlijk conflict (Saturnus Qu. Uranus op de 17e). Dit conflict kan zich ook in de echte wereld laten manifesteren door aardverschuivingen, lawines, brekend ijs, of ongevallen met treinen. Dit alles moet indien mogelijk worden vermeden. Laat deze winter de hoop dragen zodat deze winter de klimaatverandering een grote Gedachte zal geven voor verbeteringen.

Natuurlijk kan zo’n decennium keer op keer plaatsvinden, maar deze keer kan ik de indruk niet weerstaan dat deze kou bewust tot stand is gebracht. De aankomende weken zal er meer duidelijkheid komen en het valt niet langer uit te sluiten dat de pool kou ook wekenlang gedeeltelijk verschoven kan worden. De kou kan ook nog intensiveren, zoals het werd gedaan met de hitte in de zomer. Het zou natuurlijk ook mogelijk zijn om deze stand van zaken te gebruiken voor de noodzakelijke sanering in het land.

Het Amerikaanse leger zou alle macht hebben om de verkiezing en zwendel aan te pakken. Echter, in de Radix lijkt het waarschijnlijker dat het leger belangrijker is in het buitenland (Mars H8 in 9).Er zou ”oorlog” kunnen komen in de financiële wereld, er wordt nu al veel gevochten en zelfs de kleinere oorlogstheaters in het buitenland kunnen niet worden uitgesloten.

Wat moeten we doen? Het vergt nu veel vertrouwen van ons, maar ook in onze mensen en het is ook een grote uitdaging om het vertrouwen in God te houden (Pholus Konj. Quaoar in 4). We kunnen een gemeenschap organiseren tussen buren, misschien iets kopen voor den ander of elkaar gewoon te helpen op welke manier dan ook. (Juno op het Zuid knooppunt in 3).

Marcelius

Vanuit Licht & Liefde

Marcelius Medium Healer