Begin nu met het creëren van jouw toekomst! 13 april 2021 / Door Xandra

Begin nu met het creëren van jouw toekomst!

13 april 2021 / Door Xandra

Beste lezer
In mijn vorige blog van mens naar spiritueel wezen heb ik mijn eigen ervaring met u gedeeld en het overkwam mij. Dat gevoel en weten. In de vorige blog ging het over ‘alarmbel universum’ met de inhoud dat we zelf creëren naar de toekomst toe, dus het hier en nu is een creatie van het verleden en dat zal in deze nieuwe wereld extra zichtbaar gaan worden.
Ik neem u in deze blog een stukje mee naar hoe we nu met zijn allen de beste toekomst kunnen creëren. Als relatie medium en hypno regressie therapeut werk ik veel met mensen die bij mij komen met angsten.
Om te beginnen angst ben je niet zelf angst is een illusie gecreëerd door je onderbewustzijn.

Het is op dit moment belangrijk dat we dus niet bevechten met angst en boosheid om een nieuwe wereld te creëren maar van uit liefde.. dat wil niet zeggen dat u het met alles eens hoeft te zijn totaal niet maar we weten inmiddels zoals ik u al uitgelegd heb in mijn vorige blogs..de schaduwwereld speelt enorm in op deze nieuwe wereld dmv politiek, media, tv overal zijn angst creaties bezig van vaccins tot het sluiten van alles, het nergens meer normaal naar toe kunnen gaan de verdeling het onmenselijke 1,5 meter toestanden mensen word wakker dit alles is gebaseerd om angsten erin te houden laten we daar bewust van worden.

Wanneer wij bewust worden in het hier en nu en wij duidelijk zien wat er echt aan de hand is is er totaal geen angst. De angst is niet buiten maar in jezelf. Door angst komt er energie vrij en woorden vrij en nog meer angst zal gezaaid worden waardoor je dus universeel een toekomst creëert die wij met zijn allen niet eens willen.
De horeca en winkels blijven dicht uit angst voor boetes??
Wanneer we allemaal nee zeggen hier doen wij niet aan mee veranderd het dan krijg je een algehele energie liefde en vrijheid in ongekende vormen ervoor terug..

Geld is altijd een machtsmiddel geweest het zijn papiertjes iemand met veel geld is niet gelukkiger dat weten we allemaal.
Alles wat er nu speelt in deze nieuwe wereld is dat we bewust worden dat we beginnen met zero nul niveau maar ook direct een hoog niveau van liefde mogen toelaten en ervaren wat in de oude wereld een illusie was.
Blijf bewust in het huidige moment stop met overdenken en stop met het voeden van angstzaaierij van media en politiek, begin je dag creatief en stop liefde in jezelf en zie de liefde in andere..mondkapjes veroorzaken ook angsten er is al genoeg bewezen dat een mondkapje niet helpt.. Covid betekent: in het engels creating or vision in details of te wel creëer je visie in detail!!! Het onderbewustzijn en ego zoekt altijd angst en creëert altijd angst of het nu gaat om het verleden of toekomst daarom lees het boek eens van eckhart tolle de kracht van nu

Blijf bezig met actie in goede zin let op uw lichaam en houdingen let op uw ademhalingen en blijf in het hier en nu aanwezig gedachten sluipen langzaam altijd naar angsten en vervelende scenario’s wat er mis kan gaan..ik kan u helpen met aantal technieken om uw hier en nu beter te laten creëren voor de toekomst..

U bent een ziel u bent niet uw ego en niet uw lichaam en alles daarbuiten waar jij je energie op richt groeit ..voedt de angst niet..er is nl geen angst die buitenom ligt de angst ligt altijd in het onderbewustzijn en het onderbewuste is sterker dan het bewustzijn als hypno regressie therapeut kan ik u helpen bij alle vormen van creatie en angsten zullen totaal verdwijnen.

Een gezonde angst voor bv vuur is natuurlijk goed je weet je kan je branden maar een angst gebaseerd op wat er kan gebeuren ivm covid of de toekomst waarin nu duidelijk een angst bom wordt geplaatst door de politiek en media is totaal zinloos en gericht op meer ondergang.

Laat het niet toe zeg allen nee tegen deze vormen angst en zie de liefde in overvloed met elkaar te bereiken…de toekomst wordt mooier wanneer wij ons bewustzijn en onderbewuste doorgronden en volop leven in waarheid en niet meer mee gaan in de leugens van de oude wereld.


Deze boodschap met liefde gegeven dank u wel voor het lezen
Wanneer u een consult van mij wenst mail mij paramacxa@gmail.com
of bel mij op het nummer 0682898175
Warme liefdevolle groet,
Xandra