Over 2019 en de totale super Bloedmaansverduistering van 21 januari

Over 2019 en de totale super Bloedmaansverduistering van 21 januari  
21 januari 2019 / Manuela van der Knaap 
  
In dit artikel lees je over de processen voor 2019 en met name de werking van de verduisteringen die in januari plaatsvinden. Vooral de totale super BloedMaansverduistering van januari die voor jaren haar stempel drukt, wordt uitgebreid onder de loep genomen met de actuele processen voor ieder persoonlijk. Maar ook de collectieve processen voor de wereld om ons heen worden verhelderd, zoals: Brexit, de Mexicaanse muur van Donald Trump, de financiële markten, de veranderingen in het klimaat en het kantelen van de magnetische assen van de Aarde.

Je leest in dit artikel over: crisisjaar, macht over jezelf, ruimte maken voor jezelf, afscheid nemen, ego-strijd versus broederschap, loyaal authentiek Edel Leiderschap, nieuwe structuren, van creatie naar Manifestatie en energetische bescherming.
Totale super BloedMaansverduistering 21 januari 2019
De totale super Bloedmaansverduistering is ook nog eens een Supermaan en dat betekent dat de Maan dan dichter bij de Aarde staat en bijna 20% groter wordt waargenomen. We kunnen de Super totale Bloedmaansverduistering in het begin en tot de zonsopgang waarnemen in Nederland en België. De verduistering start rond 3:36 en bereikt haar maximum rond 6:13. Het einde van deze verduistering kunnen wij niet meer waarnemen in Nederland. De verankering van deze BloedMaansverduistering werkt jaren door, maar zeker tot de volgende serie verduisteringen die begint op 2 juli 2019.  
Filmpje over de totale BloedMaansverduistering op 21 januari 2019